Acusacions familiars
Gent Famosos 20/10/2022

La germana de Ricky Martin desmenteix les acusacions del seu propi fill contra el cantant

L'artista porto-riqueny porta mesos de batalla legal amb el seu nebot, que ara l'acusa d'agressió sexual

2 min
Ricky Martin / GETTY

BarcelonaVanesa Martín, germana del cantant porto-riqueny Ricky Martin, ha desmentit el seu propi fill, al qual presumptament el seu oncle va agredir sexualment, cosa que va derivar en una sèrie de processos judicials entre tots dos que fa mesos que duren. Aquesta informació l'ha fet pública aquest dimecres José Andreu Fuentes, un dels tres advocats de Ricky Martin, després que la germana del cantant es posicionés en contra del seu propi fill davant d'una jutge del Tribunal de Primera Instància de San Juan, a Puerto Rico, mostrant uns missatges del seu fill. Els escrits de Dennis Yadiel Sánchez Martín, el nebot de Martin, van fer que la jutge Maranyeli Colón Requejo denegués aquest dimarts la sol·licitud d'ordre de protecció sota la llei de víctimes de violència i agressió sexual que havia demanat prèviament.

"Es va demostrar a través d'uns textos que el noi feia temps que intentava crear una història per fer mal al Ricky", ha dit Andreu en una entrevista amb el programa Día a día, de Telemundo. El lletrat, a més, concreta que Vanesa Martín "va facilitar els textos acompanyats d'una declaració jurada" com a part de la prova presentada davant del Tribunal de Primera Instància. "Està molt trista per aquesta situació, però sap els problemes als quals s'enfronta el seu fill i el que vol és ajudar-lo perquè no es posi en més problemes", va afegir l'advocat en l'entrevista.

Andreu ha explicat també que es desconeix "si hi ha algú darrere del noi, que l'està posant en problemes i el que vol la seva mare és protegir-lo". Els representants legals de Ricky Martin van presentar aquest dimarts proves per demostrar davant del tribunal un patró de conducta erràtica i de falsedats que presumptament va establir Sánchez contra el seu oncle. Per tot plegat, la jutge va denegar la sol·licitud d'ordre de protecció.

Un intens periple judicial

Sánchez Martín es va querellar inicialment contra el cantant per agressió sexual a principis de setembre, dos dies després que Ricky Martin presentés una demanda milionària per extorsió, danys i perjudicis contra el seu nebot. Les demandes davant els tribunals, però, havien començat quan Sánchez Martín va aconseguir una ordre de protecció per violència domèstica contra el cantant, un cas que va quedar arxivat al juliol a petició del mateix demandant. El cas continuarà amb una nova vista el 10 de novembre, on s'avaluarà si segueix vigent l'ordre de protecció que finalment el tribunal va concedir a Ricky Martin en contra del seu nebot, i posteriorment la demanda per extorsió i difamació.

stats