Ruptura

Neymar i Bruna Biancardi se separen un mes després de tenir la seva filla

La relació entre el futbolista i la model ja havia estat immersa en diferents escàndols d'infidelitat per part del brasiler

2 min
Neymar i Bianca Biancardi

BarcelonaFa poc més d'un mes, Neymar i Bruna Biancardi anunciaven amb una fotografia d'Instagram que acabaven de ser pares de la Mavie. També a través de la mateixa xarxa social, ara Biancardi ha fet públic que la seva relació amb l'exblaugrana s'ha acabat. L'anunci, que no menciona en cap moment el brasiler, ha estat clar i concís: "Confirmo que no tinc parella". La model i el futbolista van iniciar la relació el 2021, però des de llavors la seva història ha estat immersa en diferents rumors d'infidelitat per part del brasiler, cosa que els ha fet estar separats durant un temps.

El dia 7 d'octubre Bruna Biancardi i Neymar Jr. penjaven una fotografia junts fent un petó a la seva primera filla en comú. "La nostra Mavie ha arribat per completar les nostres vides. Benvinguda filla! Ja ets molt estimada per nosaltres, gràcies per escollir-nos. Que deu et beneeixi!", deia el missatge de la publicació. Tot i el moment d'alegria per l'arribada de la nouvinguda, el procés d'embaràs fins a arribar a donar a llum no va ser fàcil per a Biancardi.

Durant els mesos de gestació, van transcendir diferents rumors d'infidelitat per part del futbolista i en un dels casos Neymar va confirmar els rumors confessant que va "cometre un error". El missatge continuava amb un intent de tirar endavant tot i els escàndols en què estaven immersos: "El nostre propòsit prevaldrà, el nostre amor per la nostra criatura guanyarà, el nostre amor mutu ens farà més forts. Sempre nosaltres, t'estimo".

La model, de 29 anys, no ha volgut obviar els rumors d'infidelitat i ha estat clara: "Aquest és un assumpte particular, però, com que diàriament em vinculen a notícies, suposicions i acudits, informo que no tinc cap relació amb ningú". El que no ha concretat és des de quan no estan junts. Però sí que ha trobat un espai per subratllar la seva tasca en la maternitat. "Som pares de la Mavie i aquest és el motiu del nostre vincle".

Per al davanter, de 31 anys, aquesta era la segona benvinguda a un fill, ja que amb 19 anys va ser pare de Davi Luca, fruit d'una antiga relació amb la influencer Carol Dantas. De fet, en el recull de fotografies de l'any que la brasilera ha fet als stories d'Instagram el nen, de 12 anys, apareix en diferents ocasions, cosa que no passa amb la seva exparella, Neymar Jr.

stats