Polèmica

Ana Obregón registra la seva filla amb el primer cognom del seu fill: Lequio

Segons 'Informalia', Ana Lequio Obregón és el nom amb què la presentadora espanyola ha registrat als EUA la filla que ha tingut per subrogació

2 min
Ana Obregón en una imatge recent.

BarcelonaLa notícia que Ana Obregón ha estat mare d'una nena a través d'un ventre de lloguer als 68 anys a Miami ha trastocat l'actualitat espanyola des de primers de la setmana passada. Tant és així que els mitjans no deixen de publicar informacions dia rere dia sobre noves qüestions que van aclarint dubtes pendents des que ¡Hola! va publicar a la portada que la mediàtica actriu i presentadora havia esdevingut mare d'una criatura. La darrera notícia sobre aquesta qüestió l'ha donat Informalia, que ha publicat que Obregón hauria inscrit la seva filla als EUA com s Ana Lequio Obregón. És a dir, a la criatura li hauria posat el seu nom, el primer cognom del seu fill i el segon cognom d'ella mateixa, que és pel qual se la coneix mediàticament encara que no sigui el seu primer cognom. Cal recordar que el seu nom real és Ana García Obregón.

Segons aquest digital, a més a més, Lequio no constaria com a cognom sinó com un segon nom, cosa que als EUA és més fàcil de fer que aquí, ja que allí existeix una gran llibertat per escollir els noms dels fills. Aquesta decisió, un cop ha transcendit, ha multiplicat les especulacions que ja existien sobre l'origen de l'esperma amb què s'ha fecundat l'òvul que s'ha gestat als EUA i que ha donat vida a aquesta criatura. El fet que el primer cognom sigui el del seu fill ha avivat la tesi que el pare biològic de la nena podria ser efectivament el seu fill, Aless Lequio, mort de càncer fa tres anys.

A hores d'ara, Obregón segueix a Miami amb la criatura, que va néixer el 20 de març i que va ser fecundada al juny, el mateix mes que havia nascut el seu fill. Des dels EUA, la nova mare s'ha pronunciat només en una ocasió a través del seu compte d'Instagram. "Ha arribat una llum plena d'amor a la meva foscor. Mai més tornaré a estar sola. He tornat a viure", ha escrit la també biòloga.

stats