Jugades fora del camp
Gent Famosos 31/07/2023

Piqué a Madrid: "Jo soc campió del món i vosaltres no sou ningú"

Centenars de persones criden "Shakira!, Shakira!" a l'exblaugrana, que era en una discoteca de Madrid celebrant el final de la Kings League

1 min
Gerard Piqué a la final de la Kings League d'aquest cap de setmana

BarcelonaLa combinació de Gerard Piqué i Madrid sempre ha estat espinosa durant els anys que el de Sarrià ha estat jugador del Barça. Ara, com a artífex de la Kings League, la relació tampoc ha canviat. "Shakira!, Shakira!" va ser el càntic amb el qual centenars de persones van rebre Piqué en una famosa discoteca de Madrid. L'empresari i exfutbolista era en un local de la capital espanyola per celebrar el final de l'esdeveniment esportiu de futbol 7 disputat a l'estadi Cívitas Metropolitano, de la mateixa ciutat.

Tot es va torçar quan Piqué va agafar el micròfon de la sala de festes per saludar el públic, llavors van començar els crits amb el nom de la seva exparella, en to foteta. Piqué, damunt la tarima expectant i visiblement nerviós davant la reacció de la gent, va contestar "I què? Què passa!" Els càntics van continuar fins que el català va replicar categòricament: "M'és igual, soc campió del món i vosaltres no sou ningú", unes paraules que encara van encendre més els assistents.

Precedents de la nit

Durant la final de la lliga que presideix Piqué va ressonar a l'estadi un dels hits del moment: Copa Vacía, l'última cançó de la seva ex, Shakira. A través dels altaveus de l'estadi i dels auriculars de milers d'espectadors que seguien el partit per internet es va poder sentir versos com "Siempre estás ocupado con tanto negocio / Te haría bien, mi amor, un poquito de ocio". Dedicatòries que apunten directament al creador de la Kings League, com ja és habitual en les cançons de la colombiana. En aquell moment l'exfutbolista va desaparèixer de la vista dels aficionats i de les càmeres.

stats