Ruptura

Rauw Alejandro 'esborra' Rosalía del seu cos: què ha fet amb el tatuatge dedicat a la cantant

El cantant porto-riqueny ha decidit tapar el nom de la seva exparella, que portava tatuat a l'abdomen

2 min
Rauw Alejandro, amb el tatuatge que portava de Rosalía

BarcelonaDe la suposadament apassionada història d'amor que van viure Rauw Alejandro i Rosalía ja no en queda res. L'últim vestigi que en sobrevivia, un tatuatge amb el nom de la cantant al cos del porto-riqueny, també ha desaparegut. L'exparella va coincidir aquesta setmana a la Met Gala, i va ser allà on els fotògrafs van poder comprovar que el cantant ha decidit esborrar la marca de Rosalía que portava al cos.

Durant el temps que van estar junts, Rauw Alejandro i Rosalía van gravar un EP, RR, dedicat al seu amor. Per si això no fos suficient, tots dos es van fer tatuatges dedicats l'un a l'altre. Rosalía va optar per una doble R, mentre que Alejandro es va tatuar el nom de la catalana a la zona abdominal. Aquest tatuatge, però, ha desaparegut, tal com van poder captar els fotògrafs que van cobrir la Met Gala.

Per a la festa posterior a l'esdeveniment organitzat per Anna Wintour, el porto-riqueny va triar un look que consistia en un pantaló negre i una samarreta a joc transparent, una peça que deixava veure que ja no queda ni rastre del Rosalía dels seus abdominals. En el seu lloc ara hi ha una gran papallona que uneix la creu que hi havia just per sobre del nom de la seva exparella i la rosa que hi havia per sota.

La desaparició de Rosalía del cos de Rauw Alejandro seria una demostració que el cantant ha girat full d'una relació que va estar a punt d'acabar en casament, ja que tots dos havien confirmat que s'havien compromès. A l'abril també es va saber que el cantant s'havia venut la casa modernista de Manresa que havia estat un regal de noces per a Rosalía.

La catalana també sembla haver refet la seva vida: des de fa mesos es rumoreja que està amb Jeremy Allen White, protagonista de la sèrie The Bear i un dels actors del moment. Tot i que han transcendit fotos de tots dos en actitud romàntica, ni l'actor ni la cantant han parlat mai públicament sobre una possible relació i mai han acudit plegats a cap acte públic. De fet, Rosalía va assistir sola a la Met Gala, on va coincidir amb Ayo Edibiri, amiga i companya de repartiment de Jeremy Allen White. Les dues noies ja s'havien conegut en un esdeveniment recent de Tiffany & Co. a Nova York i van compartir diverses fotos juntes.

stats