Immobiliària

Rauw Alejandro ven la casa modernista de Manresa que va ser regal de noces per a Rosalía

L'anunci coincideix amb la creació de Tresmamis SL, l'empresa immobiliària de la cantant

2 min
Concert de Rosalía al Primavera Sound 2023

BarcelonaRauw Alejandro no s'ha volgut quedar amb res que li recordi que un dia va estar amb una de les cantants més influents de la indústria musical mundial. El diari Regió 7 ha publicat que la masia de Manresa que el cantant porto-riqueny va comprar com a regal de noces per a la seva parella de llavors, Rosalía, està a la venda. La notícia arriba pocs dies després que es conegués la creació de l'empresa immobiliària Tresmamis SL, propietat de Rosalía, juntament amb Pilar Tobella i Pilar Vila, la mare i la germana de l'estrella musical.

Encara no fa un any que Rosalía i Rauw Alejandro van jurar-se amor etern amb l'anell de compromís, un anunci que van fer públic amb el videoclip de la cançó Beso, inclòs a l'àlbum RR, que van produir conjuntament. Però un mes després d'ensenyar aquell anell al món van arribar les fotografies de les llàgrimes de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, una pista de la ruptura entre la parella, que s'anunciaria al cap d'unes setmanes.

Després del fracàs romàntic i quan Rosalía ja ha refet la seva vida sentimental amb Jeremy Allen White, Rauw Alejandro ha decidit passar pàgina del tot a l'antiga relació. El regal de noces que va costar-li prop de 2 milions d'euros, encara que la propietat sempre ha estat a nom del cantant porto-riqueny, torna a estar a la venda. Si bé encara no es coneix cap interessat per adquirir el mas Morera, un immoble considerat Bé Cultural d’Interès Local (BCIN), la posada a la venda de la casa coincideix amb la creació al mes de febrer de l'empresa immobiliària Tresmamis SL. La societat, integrada a Motomami SL i amb seu a l'Hospitalet de Llobregat, està especialitzada en la "promoció, construcció, compra, venda, arrendament i comercialització en general de tota mena d'edificacions, terrenys, solars, finques rústiques i urbanes", segons consta al registre.

Tots aquests moviments fan que s'especuli amb la possibilitat que Rosalía tingui la intenció de recuperar la casa que un dia el seu expromès li va regalar. A l'immoble, que data del 1905, se li han fet algunes reformes conservant els detalls modernistes i l'estructura de la casa. Un dels canvis que va haver de fer el propietari va ser envoltar amb una tanca la finca, de 2.624 metres quadrats, perquè quan es va anunciar que la propietat passava a les mans de Rauw i Rosalía van augmentar la visites d'anònims i mitjans al voltant de la casa.

stats