Batalla judicial
Gent Famosos 12/09/2022

Ricky Martin, demandat per agressió sexual

Segons 'Primera Hora', el seu nebot Yadiel Sánchez estaria al darrere d'aquesta demanda

2 min
Ricky Martin

BarcelonaJosé Andreu Fuentes, un dels advocats de Ricky Martin, ha assegurat que les acusacions del nebot de l'artista contra ell per una presumpta agressió sexual "són part d'un patró d'assetjament", tal com ha dit en un comunicat a la premsa. Les declaracions d'Andreu Fuentes arriben després que Dennis Yadiel Sánchez, nebot de Ricky Martin, hagi presentat una denúncia a la policia de San Juan (Puerto Rico) per una presumpta agressió sexual, després que l'artista li interposés a ell una demanda milionària per extorsió. "Aquestes afirmacions són tremendament ofensives i completament falses i desvinculades de la realitat", va emfatitzar Andreu Fuentes sobre la denúncia feta per Sánchez contra l'artista, de 50 anys.

"Quan aquesta persona va fer acusacions similars anteriorment, la seva sol·licitud d'ordre de protecció en contra de l'artista va haver de ser retirada perquè aquesta persona va admetre sota jurament que Ricky Martin mai no l'havia agredit de cap manera", prossegueix el lletrat, que també ha indicat que després que Martin presentés la demanda contra el seu nebot, el jove "està intentant difondre novament les seves mentides".

El portaveu de la policia de Puerto Rico, Axel Valencia, ha confirmat a Efe la querella esmentada contra Enrique Martin Morales, nom real del cantant. La policia no pot revelar el nom del querellant encara que, segons el mitjà local Primera Hora, es tracta novament del seu nebot, que al juliol ja havia aconseguit una ordre de protecció per violència domèstica contra el seu oncle.

El cantant va presentar dimecres passat una demanda contra el seu nebot per extorsió, danys i perjudicis, i va sol·licitar una compensació de 30 milions de dòlars. Les accions de Sánchez van fer que cancel·lessin a Martin contractes milionaris i projectes artístics. Sánchez, de 21 anys, va al·legar en el seu moment que va mantenir una relació sentimental amb el seu oncle durant set mesos i que, després de la ruptura, aquest el va intimidar i es va acostar diverses vegades a casa seva amb la voluntat d'assetjar-lo. El cantant sempre va qualificar les acusacions de "completament falses".

stats