Cabaret Pop
Gent Famosos 08/07/2023

Aquests són tots els senyals divins als quals Tamara Falcó no ha fet cas abans de casar-se amb Iñigo Onieva

La filla més mediàtica d'Isabel Preysler no ha escoltat cap de les evidències que li enviava Déu i, finalment, aquest dissabte es casa amb Iñigo Onieva

5 min
Tamara Falcó arribant a la finca 'El rincón' per celebrar el casament

BarcelonaL'¡Hola! ha pogut més que Déu. Aquest és el titular indiscutible del casori que aquest dissabte ha tingut lloc al Palau del Rincón entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva. La finca, ubicada a 83 quilòmetres del barri pijo que mentalment la filla d'Isabel Preysler mai ha abandonat, ha rebut les 400 persones més pijes de Madrid, que han observat amb un somriure congelat com la marquesa de Griñón es casava amb un jove d'ofici incert a pesar de tots els senyals que Déu s'ha esforçat en enviar-li a ella. I és que l'altíssim, del qual ella és tan devota, ha fet tot el possible per evitar aquest enllaç. Jo diria que fins i tot ha hagut de desatendre qüestions molt més importants que passaven al món per impedir aquest casament, respecte al qual a internet segur que ja es pot apostar sobre la seva hipotètica durada.

Iñigo Onieva a l'entrada a la finca on s'ha celebrat el casament amb Tamara Falcó

Des que es va saber que la filla més mediàtica de la dona més mediàtica d'Espanya es volia casar amb aquest cadell espatllat de la jet madrilenya, la concatenació de fets tràgics al voltant de l'enllaç ha estat molt extensa. El primer i més greu de tots va ser que el que ara es convertirà en marquès consort de Griñón va ser enxampat amb una altra dona, una jove a la qual mai li agrairan prou que no volgués fer calaix amb el tema, perquè tenia al davant una llarga vida d'alts ingressos a Telecinco si hagués parlat. Tot va començar després que Falcó i Onieva anunciessin el seu compromís. Pràcticament alhora, Espanya descobria que el futur marit de Tami –com li diuen les seves amigues i familiars– tenia un cor enorme, sobretot pel que fa a la capacitat amatòria simultània, que no és el mateix que la sensibilitat.

Tamara, després de deixar bullir l'olla mediàtica uns dies –cosa que ha après de la Universitat de la Vida i no de les caríssimes on la van matricular–, va fer servir un acte patrocinat per explicar que no li perdonava aquell atac tan gratuït."Me da igual que hayan sido seis segundos o un nanosegundo en el metaverso", va dir presa d'una ira que es va demostrar completament efímera en la novel·la per fascicles que és la seva vida. El següent capítol va tenir lloc a El hormiguero, un programa amb prou pressupost per pagar per les seves paraules setmanalment. Allà va explicar que després de Nadal s'havien reconciliat. "Decidimos enterrar el hacha de guerra durante la semana de Navidad. Él no tenía mi móvil y escribía a una amiga para decirle que quería hacer las paces conmigo. Gracias al espíritu de la Navidad, dije «¿por qué no ir a misa juntos?»", va comunicar Falcó al nombrós públic del programa de Pablo Motos, on també va expressar: "Nos fuimos a misa con la mala suerte que estaba la amiga del dueño del '¡Hola!' y nos vio. Seguidamente me llamaron para preguntarme. Después de eso, Íñigo y yo empezamos a escribirnos".

El drama del vestit

Menyspreat ja el primer senyal diví que nostre senyor li havia enviat, Tamara va decidir tirar endavant la boda. No obstant això, des del cel li han seguit arribant senyals de precaució que ha fet veure que no veia. El segon assenyalament va ser el calvari del vestit. Quan quedaven només 54 dies per al casori, les dissenyadores de Sophie et Voilà –les persones basques que més han desestabilitzat l'Espanya pop després d'Urdangarin– es van desentendre públicament de fer-li el vestit amb un comunicat de premsa a través del qual es podia inferir que Tami els havia demanat inspirar-se molt –per no dir massa– en el disseny d'una altra casa de modes. Francesíssima i carísima, es va comentar aleshores. Allò va acabar com el rosari de l'aurora i finalment l'hereva del preyslerisme va haver de refugiar-se als braços de Carolina Herrera, que aquest dissabte ha l'acompanyat en forma de vestit a l'altar del ruïnós palau heretat del seu pare el 2020.

Per si amb aquests dos grans avisos no n'hi hagués hagut prou, Falcó ha estat beneïda amb altres evidències sobre l'oportunitat del casori. Però tampoc les ha escoltat. Per exemple, quan abans del seu comiat de soltera es va fer un esquinç. Qualsevol hauria acceptat la fatalitat i hauria reflexionat, però la incessant necessitat de la figura de generar contingut per a tots els mitjans que farceix la va obligar a celebrar el comiat amb cadira de rodes i crosses. També és cert que el va celebrar al santuari de la verge de Fàtima, i era difícil que allà es fes més mal. Almenys, físic.

Absències sonades

Els missatges encriptats del cel cap a Tamara van seguir en forma d'algunes absències al seu casament. I no es tracta de persones menors. Un dels que no hi ha anat és el seu germà Enrique Iglesias, l'únic de la família que és famós per algun motiu més enllà d'existir. La veritat és que, si ni s'ha prestat a venir –és a dir, a no aparèixer a l'exclusiva d'¡Hola!–, m'agradaria saber què li ha degut dir en privat sobre l'elegit marit. Tampoc hi eren Isabel Díaz Ayuso ni l'alcalde de Madrid, dues personalitats a les quals ella –i el 100% dels invitats– haurien estat encantats de trobar-se al ball o al lavabo. Per cert, la macrofinca on s'ha casat Falcó només té un lavabo en correcte funcionament, cosa que no haurà fet cap gràcia a tota la jet assistent a l'enllaç, que han hagut d'acudir resignadament als polyklyns, com si estiguessin a l'Arenal Sound.

Però cap de tots aquests motius ha contravingut la voluntat de Tami, que quan es posa intensa és més ingovernable que Isabel la Catòlica. Tamara la Catòlica tampoc s'ha arronsat aquesta última setmana, quan fins i tot ha estat notícia perquè el seu casament ha patit un robatori. Uns joiers que havien de deixar joies valorades en dos milions d'euros a destacades invitades del casament van ser assaltats en plena autopista per un grup de lladres disfressats d'agents de la Guàrdia Civil. Però això no l'ha aturat. Tampoc el testimoni femení d'una suposada nova infidelitat d'Onieva ha doblegat Tamara Braveheart, que ha vist com aquesta segona noia d'Onieva sí que s'ha animat a parlar del tema i ha arribat a dir que ell la va invitar a pujar a casa la marquesa.

Vista de l'entrada a la finca 'Palacio del Rincon',  lloc de celebració aquest dissabte del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva.
Carolina Molas, mare d'Íñigo Onieva, a l'entrada a la finca
El cuiner Pepe Rodríguez a la entrada a la finca

Sincerament, molts cops s'ha assenyalat Tamara com una noia poc perspicaç, però jo diria que no ho és tan poc com per no haver entès que aquest casament està maleït. A pesar de sempre estar atenta als missatges que li arriben del cel, sembla que en aquest cas ha pogut més l'amor. El que no sabem és si és amor a Onieva o amor a la xifra de sis zeros que diversos mitjans han dit que guanyarà per vendre tot el que ha passat aquest dissabte al seu casament.

stats