Tamara Falcó
Gent 01/07/2023

Robatori de pel·lícula: Tamara Falcó es queda sense les joies del casament

Es calcula que els collarets, braçalets i arracades robades tenen un valor de més de 2 milions d'euros

2 min
Tamara Falcó actualment

BarcelonaTot just quan falta una setmana per a la celebració del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, un nou entrebanc colpeja la parella: han robat les joies del casament de Tamara Falcó. Segons ha avançat el periodista Nacho Abad a El Debate, els joiers que s'encarregaven de traslladar l'orfebreria de l'aristòcrata des de la botiga fins a Valladolid han patit un atracament digne de pel·lícula al mig de la carretera.

Al voltant de les nou del vespre de dijous, els dos encarregats de dur les joies de Falcó sortien de l'establiment on treballaven, al barri de Salamanca de Madrid, en direcció a Valladolid per la via A-6. Però no van veure que des de feia una estona els seguia un vehicle de molt a prop. A l'altura de Las Rozas i des del carril del costat on circulaven els joiers amb un cotxe d'alta gamma, els lladres van fer senyals perquè s'aturessin i seguidament el cotxe els va barrar el pas. Els treballadors van obeir pensant que qui donava aquestes ordres eren policies: els criminals havien instal·lat llums blaves al vehicle per semblar agents de l'ordre. Però els joiers aviat es van adonar que els homes que els havien aturat en una via de servei no duien cap distintiu policial. Tres homes de paisà van baixar de l'automòbil: un els va punxar les rodes del cotxe on duien les joies de l'aristòcrata i un altre va disparar diversos trets a l'aire.

Amenaçats, els joiers van obeir les ordres dels lladres i van entregar el maletí amb les joies que Tamara Falcó volia dur al seu casament, fins ara rodejat d'infortunis. Es calcula que el valor de les peces robades supera els dos milions d'euros entre collarets, arracades i braçalets d'estil antic. Els delinqüents carregats amb el maletí van marxar amb el seu cotxe a tota velocitat per la via de servei. A hores d'ara encara no els han localitzat ni s'ha fet cap detenció.

stats