Naixement
Gent Famosos 25/08/2023

El xef Jordi Cruz i la seva parella, pares per primer cop

El nadó es diu Noah, com van avançar el cuiner i la seva nòvia al juny

1 min
Jordi Cruz en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl xef i jurat de MasterChef Jordi Cruz i la seva parella, l'arquitecta brasilera Rebecca Lima, han donat la benvinguda al seu primer fill, que es diu Noah. El naixement ha estat confirmat pel cuiner, que ha compartit a Instagram un emotiu vídeo en què anunciava el naixement de la criatura.

"Estic extremadament content perquè ha nascut el nostre fill. Us ho volia explicar fa quatre dies, però m'estava caient la bava. És molt guapo i molt bo, en això ha sortit a la mare", explica en el vídeo, en el qual aprofita per agrair la feina de tot el personal de l'Hospital Quirón. El propietari de l'Àbac també ha detallat que la criatura pesa tres quilos i mig i fa 50 centímetres.

La parella va fer públic que estava esperant el seu primer fill a l'abril, quan Lima va fer una publicació a Instagram amb diverses fotografies en blanc i negre en què s'apreciava la seva incipient panxa. L'arquitecta i el xef amb tres estrelles Michelin van començar la seva relació el 2019, tot i que s'havien conegut un any abans gràcies a una amiga en comú. La seva relació es va enfortir durant la pandèmia i els mesos de confinament, segons va explicar Lima a la revista ¡Hola! "Una de les poques coses bones que ens ha donat aquest confinament és adonar-nos que tenim una relació molt sana i molt bonica que pot donar grans fruits en el futur", va dir la brasilera, que també ha exercit de model i té una marca de roba de bany, IntiSwim.

La parella va revelar al juny que volien que el seu fill es digués Noah, un nom d'origen hebreu que significa "descans, pau i tranquil·litat".

stats