Gent 28/06/2019

Després de vuit fills, Mick Jagger per fi en té un que se li assembla

Es tracta de Deveraux, nascut el 2016, fruit de la seva relació amb la ballarina Melanie Hamrick

Ara
2 min
Mick Jagger haurà de ser operat del cor

BarcelonaLi ha costat vuit fills, però per fi ho ha aconseguit. Mick Jagger, de 75 anys, finalment ha tingut un fill que s'assembla del tot a ell. Es tracta de Deveraux Octavian Basil Jagger, nascut el 2016 de la relació del cantant dels Rolling Stones amb la ballarina Melanie Hamrick, de 32 anys. El petit, del qual encara no s'havien pogut veure gaires imatges, és el que més s'assembla a ell dels seus quatre fills homes. L'expressió dels ulls, els cabells i sobretot els llavis fan presagiar que Deveraux de gran serà molt semblant al seu pare.

L'última imatge del petit ha aparegut a l'Instagram de la seva mare, que encara no l'havia mostrat mai amb tanta claredat i que demostra que a mesura que va creixent s'assembla més al seu progenitor. Quan va néixer Deveraux, Jagger -que va ser operat del cor recentment- feia només dos anys que s'havia convertit en avi i besavi. La seva filla Jade Jagger va ser mare amb 42 anys i Assissi, filla d'aquesta, també ho va ser, de manera que el cantant va tenir respectivament un net i un besnet el mateix 2014.

El darrer fill de Mick Jagger, Deveraux, és el més paregut a ell

Deveraux és el vuitè fill del cantant, que ja n'havia tingut set prèviament amb quatre dones diferents. La seva primera filla, Karis Hunt Jagger, va néixer el 1970 fruit de la seva relació amb Marsha Hunt. A continuació l'artista es va casar amb Bianca Jagger -del 1971 al 1978-, amb qui va tenir Jade Sheena Jezebel Jagger el mateix any en què es van casar.

Georgia May Jagger, filla de Mick Jagger i Jerry Hall

La seva relació més sòlida i duradora va ser amb la model Jerry Hall, ara casada amb el magnat de la comunicació Ruphert Murdoch i amb qui ell va compartir dues dècades. De la seva unió en van néixer Elizabeth Scarlett Jagger, el 1984; James Leroy Augustin Jagger, el 1985, i Georgia May Ayeesha Jagger, el 1992, que de les noies és la que té més semblança al pare; i Gabriel Luke Beauregard Jagger, el 1997.

El 1999 el cantant de 'Satisfaction' reconeixia la paternitat del seu fill Lucas Maurice Morad Jagger, fruit d'una fugaç relació amb la model brasilera Luciana Gimenez, que li va reclamar una prova de paternitat.

stats