Estils 02/04/2019

Mick Jagger haurà de ser operat del cor

El líder de Rolling Stones se sotmetrà a la cirurgia aquesta setmana a Nova York

i
Joan Callarissa
1 min
Mick Jagger haurà  de ser operat del cor

El líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, se sotmetrà a una cirurgia de cor aquesta setmana a Nova York, segons ha informat el portal Drudge Report. La notícia arriba just després que la formació britànica anunciés que suspenia els concerts a l’Amèrica del Nord de la seva gira No Filter perquè Jagger necessitava un “tractament mèdic” que no van especificar.

Segons la web de notícies, que no identifica les seves fonts, Jagger -de 75 anys- s’operarà per reemplaçar una vàlvula cardíaca. S’espera que el músic es recuperi completament i torni als escenaris a l’estiu. Altres fonts van assegurar al portal Page Six, del diari The New York Post, que la intervenció quirúrgica requereix la implantació d’un stent, un element metàl·lic que resol l’obstrucció brusca a les artèries coronàries. “Pot tornar a treballar en qüestió de setmanes”, ha indicat una font a la publicació.

En el comunicat en què confirmava la suspensió dels concerts, la banda es disculpava per les molèsties i anunciava que els que haguessin comprat entrades podrien utilitzar-les quan s’anunciés “pròximament” el nou calendari de concerts. Per la seva banda, Jagger va lamentar a Twitter la seva indisposició i es va dirigir als seus seguidors: “Odio decebre-us d’aquesta manera”. “Estic desolat per haver de posposar la gira, però m’esforçaré molt per tornar a l’escenari tan aviat com sigui possible. Un cop més, enormes disculpes per a tothom”, va tancar.

Els Rolling Stones havien de fer entre l’abril i el juny la segona fase de la gira, amb 17 concerts previstos als EUA i el Canadà. La gira va començar a Europa el setembre del 2017.

stats