Gent 25/04/2022

La filla petita d'Obama surt amb el fill d'un actor de Hollywood

Sasha Obama, de 20 anys, l'ha conegut a la Universitat de Califòrnia

2 min
Michelle Obama amb la seva filla Malia a la seva dreta i amb Sasha a l'esquerra

BarcelonaSasha Obama està sortint amb Clifton Powell Jr., fill del reconegut actor Clifton Powell, de 66 anys i recordat pels seus papers a pel·lícules com Ray, Bones o Lockdown. Segons informa el Daily Mail, s'ha vist la parella passejant pels carrers de Los Angeles. D'acord amb l'esmentat mitjà, ell és un exjugador de bàsquet universitari que ara treballa com a director comercial i creant contingut per a les firmes Nike i Peloton, i ella estudia a la Universitat de Califòrnia després d'abandonar els estudis que estava cursant a Michigan.

L'actor Clifton Powell

Powell Jr., de 24 anys, va créixer a l'exclusiva comunitat de Califòrnia Ladera Heights i va estudiar a Village Christian High School, a la Vall de San Fernando. Després de graduar-se de l'escola secundària, Powell Jr. va rebre una beca de bàsquet de quatre anys a la Universitat de Califòrnia, on ha conegut la filla petita de l'expresident Obama i on s'ha pogut formar en cinema, feina a la qual es dedica actualment. Mentre que el seu pare és conegut per la seva feina a Hollywood, la seva mare, Kimberly Powell, és empresària i, entre altres activitats, es dedica al disseny d'interiors i també té una empresa de càtering.

La nova relació de Sasha Obama s'ha conegut després que la seva mare, Michelle Obama, expliqués que la jove tenia parella. “Els encantaven els Jonas Brothers i ara porten homes adults a casa”, va dir l'ex primera dama, de 58 anys, al programa d'Ellen DeGeneres sobre les seves filles. Malia, la filla gran del matrimoni Obama, surt amb Rory Farquharson, un estudiant britànic que va conèixer a la Universitat de Harvard el 2017. Amb 23 anys, ella viu a la costa oest amb la seva germana menor després de ser contractada com a guionista per a un projecte d'Amazon. La graduada de Harvard va fer pràctiques a Girls de Lena Dunham, i va treballar com a assistent de producció a la sèrie dramàtica de ciència-ficció Extant, de la CBS, de Halle Berry.

Sasha Obama amb Clifton Powell Jr.
stats