Gent 24/05/2019

Giambattista Valli firma una col·lecció per a H&M

Demà es posa a la venda una part d'aquesta línia, que no es podrà veure completa fins al novembre

Ara
2 min
Kendall Jenner i Giambattista Valli a la gala amfAR del dijous al vespre

BarcelonaKendall Jenner, Chiara Ferragni o la cantant H.E.R. van aparèixer a la catifa vermella de la gala benèfica aMFar de dijous a la nit amb alguns dels vestits de Giambattista Valli que H&M comercialitzarà a partir de demà. Dissabte es llançarà una precol·lecció amb nou 'looks', una versió preliminar limitada, a la qual acompanyen alguns accessoris, que estarà disponible en botigues seleccionades i a través de la web.

Després de passar per les mans del sempre provocador Jeremy Scott, director creatiu de Moschino el 2018, el gegant suec va ara fins a l'altre extrem i es decanta pel romanticisme de l'italià Giambattista Valli, un dels més destacats creadors d'alta costura en l'actualitat. Valli, romà resident a París, es va traslladar a la capital francesa i de la moda per poder convertir-se en un modista de primer ordre com el que és en l'actualitat. Avui estrelles de Hollywood i membres de la reialesa confien en els seus dissenys per a les ocasions més importants.

Els models de la precol·lecció dijous al vespre a la gala amfAR de Canes

Fins al 7 de novembre no es podrà descobrir la col·lecció al complet, ja que el que es posarà a la venda demà és només una representació del que ens espera. Tot i que hi ha dessuadores molt bàsiques de 40 euros, hi ha peces que arriben als 300. La part de la col·lecció vista fins ara inclou voluminosos vestits de nit com a peces més destacades però també hi ha complements i sabates. Entre les peces masculines destaquen els vestits amb americana creuada i pantalons curts.

stats