Gent 01/06/2021

Heidi Klum demanda el seu pare per haver registrat el nom de la seva filla com a marca comercial

La model alemanya manté una mala relació amb el seu progenitor des que ella es va casar el 2019 amb el jove guitarrista Tom Kaulitz

2 min
Leni Klum, filla de Heidi Klum

BarcelonaLa model alemanya Heidi Klum ha iniciat una guerra judicial contra el seu pare, Günther Klum, perquè aquest ha registrat com a marca comercial a tota la Unió Europea el nom de la seva neta gran, Leni, i també el nom afectiu amb el qual s'hi refereixen familiarment: Mausekatze. Aquest pas, que l'avi ha fet sense el consentiment de la mare de la menor, és especialment negatiu perquè la jove ja segueix els passos de la seva mare i comença a fer-se un lloc en el món de la moda, cosa que fa que el seu nom tingui molt de valor comercial. A més, també li complica la vida futura a la jove, ja que cada cop que vulgui fer servir el seu nom es podria enfrontar a problemes empresarials i legals amb la societat que sigui propietària de la marca que ha registrat el seu avi.

Davant d'aquesta situació, Klum està disposada a defensar la seva filla als tribunals i ha interposat una demanda contra el seu propi pare, tal com relaten mitjans d'arreu d'Europa. Si aconsegueix demostrar que ha actuat de mala fe en contra dels interessos de la seva neta, podria enfrontar-se a una muta de 250.000 euros i, fins i tot, a una pena de fins a sis mesos de presó. Günther Klum, per la seva banda, ja ha explicat que ell sempre s'ha encarregat de tot el que fa referència a marques registrades a la seva família i que si la seva neta Leni comença una vida professional en el món de la moda entenia que també li corresponia a ell gestionar la seva marca.

La relació entre Heidi Klum i el seu pare es va trencar al 2019 quan la model alemanya va contreure matrimoni amb Tom Kaulitz, guitarrista de Tokio Hotel, que va aconsellar a la seva esposa allunyar les seves finances del seu progenitor, ja que les controlava gairebé en exclusiva fins llavors. Leni és fruit de la relació entre la top model, de 48 anys, i l'empresari Flavio Briatore, encara que ell mai la va reconèixer com a filla. Als 17 anys, vol seguir els passos de la seva mare en el món de la moda, cosa que acrediten a hores d'ara algunes portades. També la seva transcendència a les xarxes, on ja va camí de tenir un milió de seguidors.

Heidi Klum
stats