Desastre
Gent  /  Hollywood 04/04/2023

L'actriu Caterina Scorsone mostra l'incendi que va arrasar casa seva: "Vaig tenir dos minuts per salvar els meus fills"

En el sinistre van morir les quatre mascotes de la intèrpret, coneguda pel seu paper a la sèrie 'Anatomia de Grey'

2 min
La casa de l'actriu Caterina Scorsone després de l'incendi

BarcelonaL'actriu d'Anatomia de Grey Caterina Scorsone ha parlat per primer cop del terrible incendi que hi va haver a casa seva fa uns mesos. L'artista canadenca, de 41 anys, ha utilitzat les xarxes per ensenyar com va quedar casa seva després del foc, que la va deixar completament calcinada i que va provocar la mort de les seves mascotes. "Mentre preparava els meus fills per anar al llit, el fum va començar a filtrar-se a través de la junta de la banyera amb la paret. Quan vaig mirar cap al passadís, ja s'havia format un riu de fum negre i espès que estava omplint la casa", explica Scorsone a Instagram. "Vaig tenir dos minuts per treure els meus tres fills de casa, i vam escapar-nos amb només unes sabates posades als peus. Però vam poder sortir. I, per això, estaré eternament agraïda", ha expressat l'artista, que és mare de tres criatures: l'Eliza, de deu anys; la Paloma Michaela, de sis, i el Lucky, de tres.

"Vam perdre les nostres quatre mascotes. Encara plorem aquesta pèrdua, però vam tenir sort de poder estimar-les", reflexiona l'actriu. Scorsone ha publicat una imatge del llastimós estat en què va quedar la casa i unes altres fotos on apareixen les quatre mascotes que van morir en les flames. "El que en vam aprendre és que l'únic que importa són les persones (i els éssers) que estimes", ha escrit l'actriu, que donava vida a Amelia Shepherd, germana del doctor Derek Shepherd.

L'artista ha aprofitat la seva publicació per agrair tot el suport que va rebre en aquella ocasió, que li va permetre tirar endavant. "Aquesta no és una publicació sobre un incendi. Aquesta és una publicació sobre la comunitat. Aquesta és una carta d'amor a les persones increïbles que es van presentar aquell dia a casa i les maneres increïbles en què ho van fer. Gràcies als bombers i als investigadors", afirma Scorsone, que també recorda persones anònimes: "Gràcies a la meva veïna, que va respondre als nostres frenètics cops a la seva porta. Gràcies als pares de l'escola dels meus fills, que van enviar-nos joguines i llibres; als meus amics, que ens van enviar roba i estris, i a les meves germanes, que em van ajudar a manejar la logística per poder estar amb els meus fills".

Scorsones amb una de les seves mascotes
stats