Batalla judicial
Gent Hollywood 07/12/2022

Amber Heard arremet de nou contra Johnny Depp als jutjats

L'actriu comença una apel·lació per demostrar els suposats errors del judici en què va acabar condemnada per difamar el seu ex

2 min
Amber Heard.

BarcelonaL’actriu nord-americana Amber Heard ha apel·lat oficialment la sentència per la qual va ser condemnada per un delicte de difamació comès contra l’actor Johnny Depp, que li va concedir a ell una indemnització milionària. Segons el diari Los Angeles Times, l’equip d’advocats de l’actriu creu que es van produir nombrosos errors durant aquell judici mediàtic –en el qual fins i tot membres del jurat van concedir entrevistes–, com ara el fet que la vista es va celebrar a Virgínia i que el tribunal es va negar a admetre diverses comunicacions entre Heard i alguns metges com a proves. El protagonista de la saga Pirates del Carib la va acusar d'esmentar-lo implícitament en un article d'opinió el 2018 que ella va escriure per al Washington Post.

En la seva sentència, el jurat va condemnar Heard i va concedir 10 milions de dòlars en danys compensatoris i 5 milions de dòlars en danys punitius a Depp. El jurat també va atorgar 2 milions en danys compensatoris per a ella, ja que l'actriu va presentar una denúncia creuada contra el seu ex, al qual també va acusar d'un delicte de difamació. Segons el diari de Los Angeles, Heard va presentar aquest nou recurs judicial davant el Tribunal d'Apel·lació de Virgínia el 23 de novembre.

En el recurs que ara ha transcendit, l’equip legal de Heard al·lega que Califòrnia era l’únic lloc adequat per al judici per difamació que es va celebrar i afirma que Virgínia era un “fòrum completament inconvenient” per al cas. A més, assenyala que "tant les parts com la majoria de testimonis de fet es trobaven a Califòrnia i cap d'ells es trobava a Virgínia", afirma el diari. També s’afirma que la sala va permetre evidències irrellevants i nocives per a ella, mentre que les comunicacions de tercers que li podien resultar favorables es van excloure.

Ara, el cas es dirigirà a un grup de tres jutges del Tribunal d'Apel·lació, que prendrà una decisió al respecte. Si Depp o Heard no estan satisfets amb la nova sentència del Tribunal d'Apel·lació, poden presentar una petició davant el Tribunal Suprem de Virgínia. La sentència d’aquest procés de mitjans de comunicació, emesa per unanimitat pel jurat l’1 de juny, argumenta que tres frases escrites per Heard en un article d’opinió publicat el 2018 per The Washington Post van perjudicar públicament la imatge de Depp.

stats