Tràfic de drogues
Gent Hollywood 11/07/2022

Cameron Diaz assegura que la van fer servir de 'mula' per portar droga al Marroc

L'actriu, de 49 anys, diu que això li va passar a principis dels anys noranta, quan traballava com a model a París

2 min
L'actriu Cameron Diaz amb Drew Barrymore

BarcelonaL'actriu Cameron Díaz, que actualment està a punt de tornar al cinema després de vuit anys d'inactivitat, diu que va transportar droga en una maleta des de París al Marroc i es va exposar a entrar a la presó per aquest fet, tal com ha revelat en una entrevista feta al podcast Second Life, dirigit a dones emprenedores. L'artista ha relatat que als 90, quan encara no havia aconseguit treballar al món del cinema i mentre intentava fer-se un lloc com a model a París, va ser contactada per una empresa que li va demanar que portés al Marroc una maleta que, segons la seva opinió, havien omplert amb droga. Això sí, ho feia totalment enganyada, perquè ningú li havia dit què hi havia dins de la maleta, que estava tancada amb clau. Només li havien dit que hi havia vestits, una versió que ella no considera creïble.

"Jo havia aconseguit estalviar prou diners per anar a París i intentar buscar-me la vida com a model. Tot i això, no vaig aconseguir ni una sola feina en un any. L'únic que em van oferir va ser una cosa que crec que consistia a treballar com a mula per portar drogues al Marroc, ho juro per Déu", relata a l'entrevista. "Va ser a principis dels 90 i em van donar una maleta tancada amb clau en què se suposava que viatjaven els meus vestits", confessa l'actriu, de 49 anys.

Diaz diu que no se li van generar dubtes respecte al que estava fent fins que va arribar a l'aeroport, moment en què va caure presa del pànic. "Jo era una noia rossa d'ulls blaus en direcció al Marroc, amb pantalons texans trencats i botes de plataforma. Em vaig començar a sentir molt insegura i vaig abandonar la maleta. Vaig dir als funcionaris que no sabia de qui era", recorda l'artista, que va saltar a la fama per pel·lícules com La màscara, Alguna cosa passa amb Mary o, posteriorment, la versió de Los Ángeles de Charlie a la gran pantalla.

Diaz, amb aquesta anècdota, ha aprofitat per explicar que quan ja va estar farta de no trobar feina i que tots els seus contactes fossin de tan dubtosa legalitat com l'esmentat va tornar a Los Angeles i allà va tenir la seva gran oportunitat. Va ser justament llavors quan li van oferir participar a La màscara al costat de Jim Carrey, pel·lícula que es convertiria en un gran èxit l'any 1994. Diaz tornarà al cinema aviat amb Jamie Foxx i Tom Brady a pesar que havia decidit retirar-se i dedicar-se exclusivament a la seva empresa de vins.

stats