Gent Hollywood 07/03/2023

Jamie Lee Curtis no anirà al sopar dels nominats als Oscars perquè se'n va a dormir "d'hora"

L'actriu opta per primera vegada a rebre un dels guardons

2 min
Jamie Lee Curtis ahir a la Mostra de Cinema de Venècia.

BarcelonaL’actriu Jamie Lee Curtis, que opta a un Oscar a la millor actriu de repartiment, no assistirà al tradicional sopar dels candidats perquè se'n va a dormir aviat. "Mami se'n va al llit d'hora", ha dit a un periodista que li ha preguntat sobre aquesta invitació, segons FoxNews. Curtis ha rebut aquest any la seva primera candidatura a un Oscar per la seva interpretació a la pel·lícula Todo a la vez en todas partes i l'Acadèmia de Hollywood sol celebrar abans de la gran nit del lliurament dels premis un sopar amb tots els candidats.

Aquest cap de setmana, Curtis, de 64 anys, ha assistit a la gala d'entrega dels premis Independent Spirit, on ha declarat a Hollywood Reporter que el sopar dels nominats a l'Oscar –que es fa dijous– és massa tard per a ella. La filla de Tony Curtis i Janet Leigh insisteix que li agrada descansar tota la nit, fins i tot si això significa no poder anar a alguns dels esdeveniments organitzats per l'Acadèmia de Hollywood. "Perquè seran les 21 hores abans que tinguem menjar a taula, i sabeu què? Res no és bo per a mi després de les 21 hores. Res. Zero!", ha dit l'artista sobre el seu poc habitual motiu per rebutjar invitacions.

A la gala dels Oscars, que se celebrarà el diumenge 12 de març, Curtis competirà amb Angela Bassett (Pantera Negra: Wakanda Forever), Hong Chau (La ballena), Kerry Condon (Souls in Penal of Inisherin), Stephanie Hsu (Todo a la vez en todas partes). Entre els presentadors dels premis enguany no hi haurà Will Smith, que no pot tornar a la gala fins d'aquí a deu anys. Dels noms que s'han anunciat destaquen Ariana Debose, Questlove, Riz Ahmed i Troy Kotsur, premiats l'any anterior i que aquest any faran els honors al Dolby Theatre de Los Angeles. Glenn Close, Jennifer Connelly i Samuel L. Jackson, entre d'altres, també entregaran estatuetes.

stats