Accident

L'actriu de Marvel Carrie Bernans, atropellada per un cotxe que fugia de la policia

La família de l'actriu ha iniciat una recaptació de diners per poder fer front als costos de l'hospitalització

2 min
Imatge d'arxiu de l'actriu Carrie Bernans al Festival de Cannes

BarcelonaL'actriu coneguda per pel·lícules de Marvel com Black Panther o The Avengers Carrie Bernans es troba en un estat de salut delicat després que el 31 de desembre fos atropellada per un fugitiu. El cotxe va desviar-se de la carretera i va estampar-se contra un restaurant de Manhattan just quan Bernans passava per allà caminant juntament amb altres persones. L'actriu va ser traslladada de forma immediata a l'hospital, on encara segueix ingressada. Els elevats costos dels tractaments i l'estada hospitalària han fet que la seva família hagi demanat als seguidors de Bernans que facin donatius per cobrir la factura.

Carrie Bernans i les seves amigues havien quedat a la terrassa d'un restaurant per celebrar la nit de Cap d'Any quan un cotxe a gran velocitat va estavellar-se davant seu. El conductor, que va donar positiu al test d'alcoholèmia, fugia de la policia quan va perdre el control del cotxe, va estavellar-se contra la façana d'un local i va atropellar nou persones. Entre els ferits hi ha tres policies i l'actriu de Black Panther, que a hores d'ara segueix ingressada a l'hospital.

Segons l'informe mèdic, la jove, de 29 anys, va arribar a l'hospital amb ferides greus, incloent-hi diferents traumatismes a la pelvis i fractures a la cara. Les fotografies que s'han difós des del seu compte són imatges impactants pel delicat estat de salut de l'actriu, que té diferents dents trencades i la cara visiblement afectada. "Encara sent molt de dolor i no pot respondre a les trucades", ha dit la mare de Bearns. De fet, ha estat la seva família qui ha aprofitat la visibilitat del perfil d'Instagram de l'actriu per demanar que "aquells que puguin" ajudin a cobrir les despeses hospitalàries de la intèrpret i la reconstrucció de la dentadura un cop li hagin donat l'alta.

Per recaptar els diners, la família ha obert una causa a la plataforma Gofundme. "No soc de les persones a les quals els agrada demanar res a ningú. Normalment estic a l'altra banda d'això. La meva filla Carrie va patir un accident molt greu en un carrer de Nova York quan un cotxe la va atropellar", comença la publicació, que acompanya una fotografia en primer pla de Bernans. En el missatge la mare, a través del perfil de la seva filla, també ha comunicat que la jove es mantindrà al marge de la vida pública durant un temps per poder afrontar en condicions la llarga rehabilitació que haurà d'afrontar. "Algunes de les dents de davant li han quedat destrossades. Estan molt malament i a hores d'ara amb prou feines pot aguantar-se dreta a causa de les lesions a la pelvis [...]. Si pots ajudar-la fes-ho, sisplau. Que Déu et beneeixi per la teva bondat i generositat". Així és com acaba el llarg missatge d'Instagram.

El responsable de l'atropellament múltiple va ser detingut en el moment dels fets i ja ha passat a disposició judicial, tal com ha confirmat la mare de l'actriu. Mentrestant, els fans de Bernans s'han bolcat a donar ànims a la jove actriu per uns fets que haurien pogut posar fi a la seva vida.

stats