Parelles

Els indicis assenyalen una nova parella: Miguel Bernardeau i Ester Expósito

Les noves informacions apunten que l'actor valencià mai va tenir cap relació amb Greta Fernández

EFC
2 min
Miguel Bernardeau i Ester Expósito

BarcelonaJa fa dies que el rum-rum ressona per la xarxa, perquè quan s'intenta jugar al joc del despistat i et descobreixen, l'enganxada és més forta. Aquesta és la tècnica que molts asseguren que podria haver estat fent servir l'actor Miguel Bernardeau. Mentre a les xarxes es feia veure sovint amb la catalana Greta Fernández, hi ha indicis que apunten que des del desembre el valencià estaria amb la model i actriu Ester Expósito.

Els dos actors es van conèixer rodant la sèrie d'Élite, quan tots dos tenien parella. Però des de llavors la situació sentimental de l'un i l'altra ha canviat molt. En aquell temps Miguel Bernardeau sortia amb la cantant Aitana, a qui ara es vincula amb el català Biel Juste. La relació entre ells dos va durar quatre anys i fins i tot van fer una sèrie plegats, La última, que es va estrenar a finals del 2022. Ara, però, aquella història ja és aigua passada. Pel que fa a Ester Expósito, la situació també és força diferent, encara que des de no fa tant de temps. L'actriu d'Élite, Estoy vivo i La caza va trencar la seva relació amb Nico Furtado el novembre passat.

Des d'aquell mateix mes se'ls ha vist junts diferents vegades per Madrid i hi ha qui assegura que els ha vist petonejant-se. "Estan junts des del pont de desembre, quan van anar a l'hipòdrom", es va assegurar des del compte de safareig @salseologia. Però més enllà del fet que dues persones estiguin juntes, el que sobta és l'estratègia que podria haver ordit l'actor de la sèrie El zorro per dissuadir la pressió mediàtica que tant va patir després de la ruptura d'Aitana. Des del mateix compte s'apunta que Bernardeau mai va arribar a tenir cap relació sentimental amb Greta Fernández tot i les fotos junts a les xarxes. De fet, l'actriu catalana és amiga tant de Bernardeau com d'Ester Expósito i semblaria que el paper d'ambigüitat era acordat.

Post de Miguel Bernardeau a Instagram amb Greta Fernández

A hores d'ara cap dels protagonistes d'aquesta possible història d'amor s'ha pronunciat sobre el tema. Tant Bernardeau com Expósito i Fernández segueixen en silenci tot i la gran expectació que els fans estan deixant notar als comentaris de les seves xarxes.

stats