Ruptura

Joana Sanz torna a la presó per visitar Dani Alves després d'anunciar públicament que el deixava

La model canària, de 29 anys, no va fer cap declaració ni a l'entrada ni a la sortida del penal

2 min
La model canària Joana Sanz, esposa de Dani Alves

BarcelonaDesprés d'anunciar fa uns dies que havia pres la decisió de separar-se de Dani Alves dient que seguirà al seu costat, però d'una altra manera, la model Joana Sanz s'ha mantingut ferma i ha tornat a la presó per visitar el futbolista. Aquest diumenge, la model va ser fotografiada vestida totalment de negre entrant a Brians 2, on ell està tancat en règim de presó provisional sense fiança a l'espera que se'l jutgi per una presumpta agressió sexual a una jove comesa a la discoteca Sutton de Barcelona.

Tot i que ni a l'entrada ni a la sortida la model ha ofert cap detall sobre el contingut de la visita, alguns mitjans han especulat sobre la possibilitat que la trobada hagi tingut alguna relació amb la concreció dels detalls del divorci. El retrobament s'ha produït només cinc dies després que es fes pública una carta del defensa brasiler dirigida a la seva encara dona i que va escriure a la cel·la. A la carta, que es va filtrar al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3, Alves hi deia que entenia la decisió de divorciar-se de Joana Sanz, però que no li semblava bé. "En aquests moments difícils, lamento la teva decisió i anhelo que la vida ens brindi una altra oportunitat de tornar a estimar-te. Comprenc el dolor que està causant la injusta situació que estem vivint i entenc que no hagis pogut suportar tota aquesta pressió", va escriure el futbolista a la seva ja excompanya.

Alves també va aprofitar la carta per defensar la seva innocència. "Els fets dels quals se m'acusa són aliens a mi i als valors que han guiat la meva vida. Continuaré lluitant com he fet sempre, creient en mi amb el suport i la confiança dels qui sabeu qui soc realment”.

La model canària, de 29 anys, ja ha visitat l'exjugador del FC Barcelona diverses vegades des del 5 de febrer. La primera vegada que se la va veure en una d'aquestes visites va ser a l'entrada de la presó de Sant Esteve Sesrovires. En aquesta ocasió, després de 50 minuts de trobada, no ha transcendit si han mantingut un vis-a-vis o una conversa a través del vidre, ja que ni per part de l'entorn d'ell ni del d'ella s'ha donat cap explicació. Sanz va anar a la trobada amb el seu ex acompanyada per Bruno, amic íntim de Dani Alves, que ja l'havia acompanyat abans a Brians 2.

stats