Gent 13/04/2022

J Balvin suspèn la seva gira pel coronavirus

La situació actual als EUA li hauria generat "desafiaments de producció imprevistos"

2 min
El cantant colombià J Balvin en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl cantant colombià J Balvin ha anunciat la suspensió de la seva gira als Estats Units, anomenada José, que tenia previst començar el 19 d'abril, a causa de "desafiaments de producció imprevistos" relacionats amb la pandèmia de covid-19. Segons ha informat el mateix cantant de música urbana al seu compte d'Instagram, aquestes dificultats li impedeixen oferir als seus seguidors "el millor espectacle possible", de manera que es veu obligat a prendre la "difícil decisió" d'ajornar fins a nou avís el tour, que havia d'arrencar a San Antonio (Texas) i comprenia un total de 27 dates. "Em sento agraït per tot el vostre amor i suport i alhora estic molt emocionat per retrobar-me amb cadascun de vosaltres en aquest camí per celebrar junts", va assenyalar el colombià en un missatge en espanyol i anglès.

L'intèrpret ha explicat que amb el seu equip treballa en cada detall i que espera en les "pròximes setmanes" poder donar a conèixer les noves dates de la gira nord-americana, per a la qual les entrades continuaran valent. El tour José, anunciat el setembre de l'any passat, s'havia d'acabar el 4 de juny a San Juan, Puerto Rico, després d'una ruta que incloïa les principals ciutats nord-americanes, a més de les canadenques Mont-real i Toronto. L'anunci de la suspensió es produeix després que l'últim senzill del colombià, Sigue, enregistrat juntament amb Ed Sheeran, s'enfilés al número u de la llista Latin Airplay de Billboard, el trenta-cinquè número u que J Balvin aconsegueix en les classificacions d'aquesta revista especialitzada.

Abans d'això, el mes passat J Balvin va ser objecte de crítiques del porto-riqueny Residente en una "tiradera", com es coneixen les cançons de la música urbana que amb les seves lletres ataquen una persona o una situació en particular. Les disputes entre Residente i J Balvin es remunten a l'any 2021, quan el colombià va suggerir un boicot a la cerimònia dels premis Latin Grammy d'aquell any.

L'augment de contagis de covid-19 ha motivat que aquest dilluns la ciutat de Filadèlfia s'hagi convertit en la primera gran urbs dels Estats Units que torna a imposar l'ús de mascaretes en interiors.

J Balvin confirma la suspensió de la seva gira
stats