Gent 13/09/2021

James Middleton es casa a la Costa Blava

El germà de la duquessa de Cambridge s'ha casat amb Alizee Thevenet a Bormes-les-Mimoses

1 min
James Middleton i la seva esposa el dia del seu casament

BarcelonaJames Middleton i Alizee Thevenet s'han casat. Ha sigut el germà de la duquessa de Cambridge qui ha confirmat la notícia a través de les seves xarxes socials. L'enllaç va ser el dissabte, 11 de setembre, quan James, de 34 anys, i Alizee, de 32, es van casar en una íntima cerimònia en un poblet de la Costa Blava, a França, on ella va néixer.

A la cerimònia no van faltar els pares de James, Carole i Michael Middleton, ni tampoc les seves germanes, Kate i Pippa, que van acudir totes dues acompanyades dels seus respectius marits, el príncep Guillem d'Anglaterra i James Matthews. També hi van ser presents dues de les seves estimades mascotes, els gossos Mabel i Luna, amb qui ell manté una relació molt especial perquè, com ell mateix va revelar en el passat, el van ajudar a sortir de la depressió.

A la imatge que ha compartit, els nuvis posen somrients, a l'interior d'un cotxe descapotable. "Senyor i senyora Middleton. Ahir em vaig casar amb l'amor de la meva vida envoltat de família, amics i, per descomptat, algunes mascotes al preciós poble de Bormes-les-Mimosas. Les paraules no poden descriure que feliç que soc", va escriure al costat de la imatge.

Els nuvis i un dels seus gossos
stats