Gent 04/08/2021

Jennifer Aniston deixa de veure els seus amics antivacunes

"Moltes opinions no estan basades en res, excepte en la por o la propaganda", afirma l'actriu sobre els negacionistes del virus

ARA
1 min
Jennifer Aniston

BarcelonaJennifer Aniston té clar que la salut passa per davant de l'amistat. En una entrevista a la revista Instyle, l'actriu ha explicat que arran de la pandèmia ha pres una decisió dràstica: deixar de veure els seus amics antivacunes. "Encara hi ha un grup nombrós de persones que són antivacunes o que simplement no veuen els fets. És una vergonya. Recentment he perdut algunes persones properes del meu entorn que han rebutjat o no han revelat si s’havien vacunat o no. Ha sigut lamentable", diu Aniston. A la conversa, l'actriu es mostra molt contundent contra els negacionistes del coronavirus. "Tots tenim l'obligació moral i professional d'informar-nos, ja que no tenim la capacitat per estar-nos fent proves sobre el virus cada dia. És complicat perquè tothom té dret a la seva pròpia opinió, però moltes opinions no estan basades en res, excepte en la por o la propaganda", subratlla.

L'actriu també aprofita per explicar com va viure el confinament i per revelar que no li va resultar gens fàcil. "Només mirava les notícies, la CNN. Vaig haver de parar de mirar tanta televisió. Tots vam passar per una fatiga de notícies durant la pandèmia. Esperàvem que un dia ens despertaríem i sentiríem alguna cosa esperançadora, però l’únic que aconseguíem era més bogeria", diu Aniston. Aquesta no és la primera vegada que l'actriu fa una crida pública a favor de la vacunació. Quan va rebre la segona dosi, al maig, va penjar una imatge a Instagram amb el missatge "Vacunació completa. Em sento tan bé! Som extremadament afortunats i privilegiats de tenir accés a les vacunes contra el covid-19 als Estats Units ara mateix".

stats