Gent 09/04/2022

Jennifer Lopez i Ben Affleck, promesos un altre cop

La cantant ha publicat un vídeo a Instagram amb un anell de compromís de diamants verds

ARA
1 min
Lopez i Affleck, en la imatge compartida per la cantant

BarcelonaPer segona vegada a la història de Hollywood, Jennifer Lopez i Ben Affleck estan promesos. Segons informa Variety, la notícia del compromís de la parella ha arribat a través del butlletí de López, anomenat On the JLo. L'estrella de cinema va gravar un vídeo per als fans amb un anell de compromís de diamants verds. La germana de López, Lynda, ha confirmat la notícia a través del seu compte d'Instagram.

Lopez i Affleck es trobaven entre les parelles de celebritats més importants a principis dels anys 2000. Van fer dues pel·lícules junts: la comèdia romàntica del 2003 Gigli i Jersey Girl el 2004. La parella es va comprometre el novembre del 2002, però quan faltaven pocs dies per al casament la celebració es va suspendre abruptament. Una suposada infidelitat de l’actor va ser el detonant d’aquella frenada en sec i posterior ruptura, el gener del 2004. Però, tot i el caràcter fugisser, va quedar fixada en l’imaginari col·lectiu la superparella Bennifer.

Lopez, de 52 anys, i Affleck, de 49, es van casar amb altres persones, van tenir fills i es van divorciar. En les seves vides professionals, Affleck va guanyar un Oscar per produir Argo i Lopez va acumular una fortuna després d'un període com a jutge al programa American idol, que incloïa una gira, actuar en pel·lícules i gravar música. Fa un any, es van trobar de nou junts. La parella s'havia refet, ho va fer públic i ha seguit endavant sense el mateix escrutini de la premsa de celebritats de fa dues dècades.

stats