Gent 16/04/2021

JLo i Alex Rodriguez anuncien la seva ruptura

La parella portava junta des del 2017

2 min
JLo i Alex rodriguez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez han anunciat a través d'un comunicat que trenquen la relació, iniciada el 2017 i en la qual portaven compromesos dos anys. La cantant i l'exjugador de beisbol han publicat un comunicat conjunt en què han explicat els motius de la separació i han deixat clar que es veuen més com a "millors amics" que no pas com a parella. Fa unes setmanes corrien rumors d'infidelitat a la cantant de Rodríguez. No obstant això, ells es mostraven a les xarxes socials feliços, junts i sense cap tipus d'indici que aquests rumors els hagués afectat.

"Ens hem adonat que som millors amics i esperem continuar-ho sent. Continuarem treballant junts i donant-nos suport mutu en els nostres negocis i projectes compartits. Ens desitgem el millor l'un a l'altre i als nostres fills respectius. Per respecte a ells, l'únic comentari que hem d'afegir és gràcies a tots els que ens han enviat paraules amables i de suport", diu la ja exparella al comunicat. Al març, Lopez va negar la ruptura al mitjà Today dient: "Totes les informacions són inexactes. Estem treballant en algunes coses". Al cap d'un temps, fonts d'aquest mitjà afirmaven que la parella "no havia trencat oficialment".

La parella abans de que ella cantés a la 'inauguration' de Joe Biden

Rodriguez va proposar el matrimoni a la cantant el març del 2019 a les Bahames. Tenien plans de noces però es van haver de cancel·lar a causa de la pandèmia de covid-19. "Estic una mica desconsolada perquè teníem uns plans fantàstics", ha declarat Jennifer Lopez. A principis d'aquesta setmana corrien nous rumors a causa d'unes fotos que ella havia compartit al seu compte d'Instagram. L'artista, que esrà rodant la pel·lícula Shotgun wedding, hi va publicar unes fotos en què apareixia sense l'anell de compromís. Es podia deure a la caracterització per al film, però les alarmes van saltar.

Finalment, s'ha demostrat que els rumors tenien base i que JLo i Rodriguez, de 51 i 45 anys, respectivament, no es casaran. Això sí, com ja li va passar a ella amb Marc Anthony, sembla que mantindrà una bona relació amb el seu nou ex. En aquest cas, a més, perquè hi comparteix negocis a banda de la ja extinta relació d'amor. L'artista i el seu xicot, a qui va presentar al món a la gala del Met del 2017, van intentar comprar plegats l'equip de beisbol dels Mets de Nova York. A banda, tenen negocis com línies de roba i una cadena de gimnasos.

stats