Gent 09/02/2021

JLo i Maluma posposen fins al 2022 l'estrena de la seva pel·lícula junts

El film es dirà 'Marry me' i ja va ser aparcat anteriorment a l'espera d'un escenari òptim pel que fa a l'obertura de cinemes

1 min
Maluma fa el salt al cinema

BarcelonaJennifer Lopez i Maluma no estrenaran la comèdia romàntica Marry me fins a l'11 de febrer del 2022, just per coincidir amb la festivitat de Sant Valentí encara que un any més tard del que s'havia previst. Anteriorment, la pel·lícula protagonitzada per les dues estrelles llatines ja va ser posposada –del 12 de febrer al 14 de maig del 2021–, però sembla que els cinemes no estaran a punt per acollir el gran públic i els estudis d'Universal han preferit esperar. Després del seu èxit amb Estafadores de Wall Street (Hustlers, títol original en anglès), Lopez tornarà al cinema al costat de Maluma amb una història en la qual els dos artistes interpreten una reeixida parella de cantants que trenquen la seva relació hores abans de contreure matrimoni davant milers de seguidors i després d'haver llançat una cançó sobre l'esperat enllaç.

JLo i Maluma

Lopez dona vida a Kat Valdez, la cantant de la història, que després de la ruptura es casa de manera sobtada amb un dels seus seguidors, encarnat per Owen Wilson, a qui coneix de fa no res. Ambientada a Nova York i dirigida per Kat Coiro, realitzadora de sèries com Shameless o Modern family, la comèdia també compta amb una banda sonora interpretada per Lopez i Maluma. Durant l'estiu Maluma i Lopez van treballar junts a Miami (EUA) per gravar nova música, inclòs el tema principal de la pel·lícula, també titulat Marry me. Els dos artistes ja van col·laborar anteriorment en la nova versió de No me ames, el duet que originalment va gravar Lopez amb el seu exmarit Marc Anthony.

JLo i Maluma
stats