Gent 05/04/2022

Joe Exotic s'enamora d'un pres i es vol tornar a casar

El protagonista del 'reality' 'Tiger King' ja ha demanat el divorci al seu actual marit, Dillon Passage

2 min
El pintoresc domador Joe Exotic compleix actualment pena de presó.

BarcelonaEl protagonista del reality de Netflix Tiger King, que segueix el dia a dia de l'amo d'un zoològic i criador de tigres d'Oklahoma, ha demanat el divorci del seu marit actual, Dillon Passage, per casar-se novament. Joe Exotic, que es va fer famós a escala global gràcies al seu boig reality, està complint actualment una condemna de 22 anys de presó per haver contractat dos sicaris i planejar l'assassinat de Carole Baskin, propietària d'un altre zoològic privat també especialitzat en grans felins que competia amb el seu. Baskin acusava Joe Exotic de males pràctiques amb els seus animals. De fet, la seva enemistat era l'argument central del seu xou televisiu, disponible a Netflix.

Mentre compleix condemna, Exotic ha trobat l'amor a través d'un altre pres anomenat John Graham. Amb ell va coincidir a la presó de Fort Worth, a Texas, on tots dos es van enamorar, segons ha confirmat la seva advocada als mitjans, que han estat pendents en tot moment de la situació de Joe Exotic, tota una celebrity als EUA. A diferència d'ell, el seu xicot ja està en llibertat. És a dir, que un cop s'hagi divorciat ja es podran organitzar per casar-se.

Mentre arriba el seu moment, Joe Exotic segueix lluitant per ser alliberat abans d'acabar la condemna, ja que té 59 anys i no pot esperar al final. Per ara, ha provat diverses vies per abandonar la seva reclusió. Per una banda, va intentar demanar un indult presidencial quan Donald Trump era el president dels EUA, cosa que fins i tot aquest magnat va rebutjar. D'altra banda, ha al·legat que ha de ser excarcerat per motius de salut, ja que pateix un càncer de pròstata, però les autoritats penitenciàries no l'hi han acceptat.

Segons Netflix, la segona temporada de Tiger King va ser seguida per més de 64 milions de persones el març del 2020. De fet, la sèrie es va convertir un dels grans hits audiovisuals dels primers moments de confinament. Abans de casar-se amb Dillon Passage, Exotic va estar casat durant dos anys amb Travis Maldonado, que va morir als 23 anys d'un accident amb una arma dins del zoo d'Exotic.

Carole Baskin al seu zoo
stats