Gent 29/12/2021

Julián Muñoz protagonitzarà una docusèrie a Telecinco

L'expolític conversarà amb Paloma García-Pelayo sobre l'Operació Malaya i Isabel Pantoja, la seva ex

2 min
Julián Muñoz podrà complir la condemna a casa

BarcelonaEl format docusèrie ha calat fort a la graella de Telecinco. Després del que va protagonitzar Rocío Carrasco, que hi va protagonitzar Contar la verdad para seguir viva, ara toca al torn a Julián Muñoz, que serà el pròxim protagonista d'un format així, tal com ja està anunciant la cadena. L'exnòvio d'Isabel Pantoja tornarà a posar-se davant dels focus per, suposadament, destapar històries sobre la cantant que segur que ompliran moltes hores de programació. La docusèrie portarà per títol No es hora de la venganza, es hora de la verdad, un títol que deixa clar que no hi haurà gaires contemplacions per part del polític, que, tot i haver estat condemnat a presó, actualment fa vida fora del penal per motius de salut. Al juny, un jutge li va concedir el tercer grau després de quatre peticions.

Segons ha transcendit fins ara, Muñoz conversarà amb la periodista Paloma García-Pelayo sobre la polèmica relació que va mantenir amb la cantant andalusa i també sobre la seva ruptura. L'operació de corrupció urbanística que va acabar portant-lo a la presó també formarà part del contingut del xou televisiu, que Telecinco presenta com a "sincer, descarnat i sense embuts". De moment Telecinco no ha avançat gaire informació sobre el que es podrà veure exactament al nou programa, només algunes imatges del convicte alcalde de Marbella assegut al plató. Cal recordar que, després de la seva relació i de l'Operació Malaya, els dos van acabar a la presó.

Aquest programa de televisió és només un dels molts fronts oberts que Isabel Pantoja ha tingut el 2021 i que s'emporta al 2022. I és que l'any que estem a punt de tancar ha sigut complicat per a l'artista: ha perdut la seva mare, ha mantingut problemes mediàtics i legals amb el seu fill i no manté cap relació amb Isa Pantoja, la seva filla.

stats