Gires musicals

Justin Bieber supera la paràl·lisi facial que patia des del juny

L'actor podrà reprendre la seva gira mundial, que va haver de suspendre per aquesta malaltia

2 min
Justin Bieber amb la seva dona, Hailey Bieber

BarcelonaEl cantant Justin Bieber tornarà als escenaris el 31 de juliol després que hagués de posposar la gira per una prolongada paràlisi facial, tal com ha informat la promotora de concerts AEG a les seves xarxes socials. L'artista començarà a finals d'aquest mes un tour de 75 concerts, la primera parada del qual serà el Festival d'Estiu de Lucca (a Itàlia) i continuarà amb cinc més arreu d'Europa per després dirigir-se cap a Sud-amèrica. Sud-àfrica, diferents països del Pròxim Orient i Àsia, Austràlia i Nova Zelanda també formen part d'una extensa gira que portarà la música de Bieber pel món. La gira conclourà al març al Regne Unit, amb concerts a Glasgow, Londres, Birmingham o Manchester.

Aquest tour havia estat cancel·lat després que el cantant fos diagnosticat amb la síndrome de Ramsay, una afecció del nervi facial proper a l'orella que li va mantenir part de la cara paralitzada durant setmanes, tal com ell mateix va explicar en un vídeo que va penjar a les xarxes socials. El 10 de juny passat Bieber va compartir amb els seus seguidors els problemes de salut que patia, i especificava que els concerts de Washington, Toronto i Nova York quedaven posposats. "Com podeu veure, aquest ull no parpelleja. No puc somriure en aquest costat de la cara. Aquesta fossa nasal no es mou. Així que tinc una paràlisi total en aquest costat de la cara", va dir llavors l'estrella pop.

Més tard, l'artista es va tornar a pronunciar a les xarxes per anunciar que necessitava descansar perquè la seva malaltia estava empitjorant. També aprofitava l'ocasió per enviar un missatge d'esperança: "La normalitat tornarà [...], tinc esperança i confio en Déu". Tot i que sembla que aquest moment ja ha arribat, resta per saber com es reprogramen les dates que tenia tancades als Estats Units i al Canadà per a aquest estiu.

El vídeo en què Bieber anunciava que patia una paràl·lisi facial
stats