Kaley Cuoco se separa del seu marit després de tres anys de matrimoni

L'actriu, de 35 anys, és coneguda pel seu paper a la sèrie 'The Big Bang theory'

1 min
Kaley Cuoco amb el seu ja exmarit, Karl Cook

BarcelonaL'actriu Kaley Cuoco, una de les protagonistes de la popular sèrie The Big Bang theory, s'ha separat del seu marit, Karl Cook, amb qui havia contret matrimoni fa tres anys. La parella va anunciar que ja no estan junts en un comunicat enviat pel seu representant i que publiquen diversos mitjans dels EUA: "Tot i un profund amor i respecte mutus, ens hem adonat que els nostres camins actuals ens han portat en direccions oposades", assenyalen a la nota. "Tots dos hem compartit gran part del nostre viatge públicament, així que, encara que preferiríem mantenir en privat aquest aspecte de la nostra vida personal, volíem anar en paral·lel a la nostra veritat. No hi ha ira ni animositat, tot al contrari", asseguren en el comunicat.

Cuoco, coneguda pels seus papers a The Big Bang theory i The flight attendant, i Cook es van casar el 2018 a la ciutat de San Diego, a Califòrnia. El juny passat, l'actriu, que ha rebut diversos premis per les dues sèries als EUA, i Cook, de 30 anys, van celebrar el seu tercer aniversari de noces i tots dos es van dedicar llavors afectuosos missatges a través de les seves xarxes socials.

Cuoco, de 35 anys, va estar casada anteriorment amb l'estrella del tenis Ryan Sweeting. "Hem pres aquesta decisió junts a través d'una immensa quantitat de respecte i consideració l'un per l'altre i els demanem que facin el mateix amb el benentès que no compartirem cap detall addicional ni comentarem res més", afegeix la parella en la seva declaració.

L'actriu Kaley Cuoco és aficionada a la hípica
stats