Gent 10/06/2021

Kanye West i Irina Shayk, la nova parella sorpresa

2 min
Kanye West en la darrera imatge publicada epr ell a Instagram, al novembre

BarcelonaDesprés de set anys de matrimoni i nou de relació, aquest ha sigut el primer aniversari de Kanye West sense Kim Kardashian. Tot i això, no ha estat sol. El raper ha decidit celebrar els seus 44 anys a la Provença amb la companyia de la model Irina Shayk, amb qui mitjans d'arreu del món asseguren que han començat una nova relació, cosa que es veu reforçada per les fotos que publica el Daily Mail d'ells dos junts. Segons el citat mitjà, estan hostatjats en un hotel boutique de luxe de la zona de Le Puy-Sainte-Reparade, amb vistes panoràmiques sobre la vall de Luberon. Les dues estrelles van reservar l'hotel sencer per mantenir la seva privacitat, cosa que finalment no haurien aconseguit, ja que els fotògrafs han obtingut les preuades imatges. No està previst que els hagi sabut gaire greu la factura, ja que West, amb un patrimoni declarat l'any passat de més de 1.400 milions de dòlars, i Shayk, una de les models més ben pagades del món, es poden permetre aquest hotel sencer i molt més.

West amb un dels seus fills

El cantant, i dissenyador de moda amb gran èxit amb les sabatilles Yeezy, porta sense publicar res a les seves xarxes socials des del novembre, cosa que feia témer pel seu estat de salut mental i perquè el divorci li hauria pogut passar factura. Ella, en canvi, ha sigut més regular a les xarxes, on per exemple recentment felicitava el prestigiós fotògraf Steven Meisel. La model, de 35 anys, estava oficialment soltera des del 2019, quan ho va deixar amb l'actor Bradley Cooper, amb qui havia estat sortint des del 2015 i amb qui va tenir una nena anomenada Lea De Seine Shayk Cooper.

Irina Shayk en una campanya de cosmètica

West, per la seva banda, va donar per acabat el matrimoni amb Kim Kardashian a finals del 2020, després de diversos mesos immersos en una crisi de transcendència global, ja que mitjans d'arreu del món es feien ressò del que passava en aquesta mediàtica parella. A més, l'estiu passat el raper va tenir un brot relacionat amb la seva bipolaritat, una malaltia contra la qual lluita des que era un nen. Amb Kardashian ha tingut quatre fills en comú: North West, Psalm West, Saint West, Chicago West. En la seva carrera pública també destaca el seu intent fallit d'intentar ser president dels Estats Units. Amb motiu de l'aniversari del cantant, Kardashian publicava dimarts una instantània en la qual apareixia al costat de West i tres dels seus fills. "Per molts anys, t'estimaré sempre", escrivia la mediàtica influencer.

Les imatges de la parella a la Provença
stats