Famosos
Gent 06/08/2021

Kate Bosworth i Michael Polish: la separació més dolça de Hollywood?

L'actriu i el director de cinema es van casar fa vuit anys

À.G.
2 min
Kate Bosworth i Micheal Polish

BarcelonaA Hollywood s'estilen les separacions salvatges, amb advocats despietats pel mig, retrets públics i l'intent de cadascú d'arruïnar-li la vida a l'altre. No és la via que han escollit l'actriu Kate Bosworth i el director de cinema Michael Polish. Després de vuit anys de matrimoni, han decidit emprendre camins sentimentals divergents, però ho han explicat d'una manera tan romàntica que costa de creure que en realitat s'estiguin separant.

En un extens missatge compartit a Instagram, acompanyat d'una foto en blanc i negre on es veu la parella besant-se apassionadament, l'actriu de Superman returns explicava: "¿Què passaria si escollíssim no patir, sinó estimar? ¿Si aquesta última guspira, delicada i vulnerable, de la nostra flama es convertís en un tipus diferent de recipient per al nostre amor?" La parella es va conèixer l'any 2011, mentre ell dirigia la pel·lícula Big sur, on ella tenia un paper. Va ser un amor a primera vista i, dos anys després, es casaven en un ranxo de Montana, amb convidats com Lake Bell o Walton Goggins. Va ser una festa de quatre dies que va permetre a la núvia lluir no un sinó dos vestits d'Oscar de la Renta, mentre que ell va optar per un conjunt de Brooks Brothers. Actualment Bosworth té 38 anys i Polish 50.

"Els inicis són sovint el millor de l'amor. Els focs artificials, el magnetisme, la rebel·lió, l'atracció... tots els senyals que ens informen d'una expansió enorme de les nostres possibilitats", escrivia la intèrpret en el post penjat a la xarxa social. Però qui ha estat interpretant la periodista Lois Lane creu que fins i tot en la separació hi ha espai per al vincle càlid i amorós. "Encara avui ens agafem les mans encreuant els dits amb la mateixa fermesa amb què ho vam fer el dia que ens vam casar. I els nostres ulls miren més profundament els ulls de l'altre, amb més coratge, ara. En el procés de deixar-nos anar, hem sabut que el nostre amor no morirà mai. La connexió no desapareix i prou. L'amor s'aprofundeix, el cor s'expandeix".

En el text, es deixa clar també que la col·laboració professional seguirà: "Riem mentre ens preparem per a la nostra propera pel·lícula junts i estem il·lusionats per compartir la nostra última col·laboració. Creiem que les històries d'amor més èpiques són les que transcendeixen les expectatives".

Abans d'encetar la seva relació amb Polish, Kate Bosworth va ser parella de l'actor Orlando Bloom, entre el 2002 i el 2005. El director, per la seva banda, es va separar l'any 2004 de la seva primera dona, la maquilladora Jo Strettell, amb qui té una filla que ja és adulta.  

stats