Gent 06/07/2021

Kate Middleton, en quarantena per haver estat en contacte amb un positu de covid

Tot i que palau no ho confirma, la premsa apunta que hauria estat amb algú amb coronavirus a Wimbledon

2 min
Kate Middleton en un acte oficial de la seva agenda al Regne Unit

BarcelonaKate Middleton està en quarantena des de divendres passat després de passar una jornada a Wimbledon i d'estar en contacte amb una persona que tenia covid. Segons informen des de palau, la dona del príncep Guillem té posades les dues dosis de la vacuna i no té símptomes, però els protocols del Regne Unit obliguen a mantenir-la en aïllament. El Palau de Kensington no ha revelat ni on ni quan va ser el contacte, només ha dit que va ser la "setmana passada", cosa que els mitjans que segueixen la seva agenda han relacionat amb la visita a Wimbledon divendres o amb la victòria d'Anglaterra sobre Alemanya a Wembley de dimarts a la nit.

La duquessa de Cambridge, de 39 anys, va arribar a l'All England Club divendres i es va reunir amb la directora executiva de Wimbledon, Sally Bolton, i amb l'extenista britànic Tim Henman. Amb ells –en una pista exterior– va veure jugar el germà d'Andy Murray, Jamie. La duquessa, que havia donat negatiu en les proves de covid d'abans del partit, es va treure la màscara durant la trobada, cosa que va ser immortalitzada per les càmeres.

Cal recordar que el príncep Guillem, també de 39 anys, va donar positiu per covid-19 a l''abril i, segons va confirmar el Palau de Kensington, ni Middleton ni cap dels seus tres fills se'n van contagiar. En aquell moment, el segon en la línia de successió al tron es va mantenir aïllat a la seva residència d'Anmer Hall, a Norfolk, on es va recuperar, tot i que, segons va publicar la premsa anglesa, "hi va haver un moment en el qual va estar lluitant per respirar, així que òbviament tots al seu voltant estaven força espantats". Entre els Windsor, també el príncep Carles va donar positiu el març del 2020, poc abans que es comuniqués el positiu del primer ministre, Boris Johnson, que va estar set dies hospitalitzat, tres dels quals a la unitat de cures intensives.

stats