Gent 20/10/2021

Kim Kardashian paga 20 milions d'euros a Kanye West en el seu procés de divorci

Aquesta informació coincideix amb la notícia recent del canvi de nom d'ell, que a partir d'ara es dirà Ye

2 min
Kim Kardashian / INSTAGRAM

Kim Kardashian ha pagat gairebé 20 milions d'euros al seu exmarit, Kanye West, per complir amb el seu acord de divorci, ja que ha hagut de fer-se càrrec dels costos de la mansió de Hidden Hills (a Los Angeles, Califòrnia) on van viure plegats. A part de la custòdia dels quatre fills que tenen en comú, segons publica People, l'exparella havia de decidir què feien amb la casa i ella ha decidit quedar-se la, per això li ha pagat aquesta elevada xifra, que en realitat és només la meitat del que van invertir per comprar-la. L'empresària també ha pagat 3 milions de dòlars pels acabats de la casa –que van estar reformant durant anys–, pels mobles, pels accessoris, pels electrodomèstics i per peces de col·leccionista, plata i art que hi ha dins.

Va ser l'any 2014 quan Kim i Kanye van comprar la luxosa mansió. Per a la reforma, van confiar en l'arquitecte Axel Vervoordt, que va fer de l'edifici una mena de monestir futurista de color blanc. No van poder entrar-hi a viure fins al desembre del 2017, tres anys en què van estar instal·lats a casa de Kris Jenner, la mare d'ella. Quatre mesos després de la compra, i havent començat ja la reforma, la mare va dir en una entrevista que el preu de la propietat s'havia revaloritzat enormement i havia passat dels 20 milions de dòlars que la parella havia pagat inicialment a uns 60.

Kanye ja no es diu Kanye

Aquesta informació coincideix amb el canvi de nom de Kanye West, que ha acudit a l'administració a fer la gestió. L'artista, que ha explicat a Twitter que es vol dir Ye, havia sol·licitat oficialment el canvi de nom fa diversos mesos i la jutge del Tribunal Superior de Los Angeles Michelle Williams ha aprovat finalment la petició, asseguren mitjans locals. Guanyador de diversos premis Grammy, de 44 anys i nascut a Atlanta, el cantant també ha perdut el seu segon nom i el seu cognom, Omari i West, respectivament, i els seus treballs estaran registrats a partir d'ara amb el nou apel·latiu. L'artista ja va usar el nom Ye per titular el seu vuitè àlbum d'estudi.

stats