Gent 27/05/2022

Kim Kardashian revela l'elevadíssima xifra de peces de vestir que té emmagatzemades

La celebritat nord-americana ha donat a conèixer la quantitat de roba que té en l'últim capítol del seu 'reality' i s'ha convertit en notícia automàticament

2 min
Kim Kardashian fotografiada per la premsa a la sortida d'un hotel

BarcelonaL'últim episodi del reality The Kardashians ha donat una dada definitiva que molts dels seus fans es podien imaginar però que no podien calcular que fos de tanta magnitud. Kim Kardashian, una de les germanes protagonistes del xou, ha revelat als seus seguidors quantes peces de vestir té en el seu armari, un espai subterrani tan gran que a la sèrie l'anomenen arxiu. La famosa nord-americana, de 41 anys, va portar els espectadors del xou a una visita exclusiva pel seu enorme magatzem de moda, que alberga tota la roba de les seves diferents eres estilístiques.

"Crec que tinc unes 30.000 peces", explica l'empresària del maquillatge i les faixes a la seva amiga i publicista Tracy Romulus mentre recorren els passadissos del macroarmari, on es veuen no només penja-robes plens a vessar sinó també llargues fileres de prestatges i calaixos degudament etiquetats i inventariats per poder-hi ubicar cada peça de vestir. "Tinc tantes coses i he passat per tantes etapes de la moda diferents que avui només vull veure on he estat i on vull anar", explica l'exdona de Kanye West a la seva amiga en referència al motiu de la visita.

Mentre passegen pel magatzem van descobrint peces molt icòniques de cada època de la televisiva. Per exemple, Kardashian assenyala un minivestit blanc de Gucci que va fer servir la vigília d'Any Nou del 2011 a Las Vegas, després de separar-se de Kris Humphries, un moment que ella recorda contenta al seu reality perquè diu que estava més prima que mai. Kardashian també recorda contenta que es va posar un altre vestit blanc de tall asimètric que va fer servir amb ombra d'ulls blava en els seus primers premis Emmy, l'any 2009.

Kardashian, que s'ha divorciat fa poc de Kanye West, diu que li ha fet pànic emprendre un canvi d'imatge actualment, perquè qui havia dirigit la seva imatge durant anys era West, que a banda de cantant és també dissenyador de moda. I és que no és cap descobriment que durant més d'una dècada West ha estat la ment pensant darrere de molts dels looks més icònics d'ella. Per exemple, ja havia transcendit que des del 2012 ell s'encarregava de revisar cadascuna de les peces que portava la diva en cadascuna de les seves aparicions públiques rellevants. Una de les més potents va ser el vestit i guants de cuir sorgits de la col·laboració de Fendi x Skims, que el raper va qualificar d'igual d'icònic que el vestit de Marge Simpson.

"Sempre havia tingut en Kanye com un gran referent per ensenyar-me moltes coses sobre la moda, però com que ara no el tinc per guiar-me m'he vist obligada a descobrir-ho pel meu compte", afirma en l'episodi sobre el pare dels seus fills. "Sé el que em queda bé, sé exactament què m'agrada i sé exactament què vull", afirma també la celebritat de les xarxes, que celebra que ja és autosuficient sobre aquesta qüestió. "Llavors, de vegades, només he de fer callar totes les veus dels que em diuen el que els agrada o el que m'hauria de posar i simplement anar amb el que a mi m'agrada", conclou.

stats