L’anell de compromís de Megan Fox, dissenyat perquè li faci mal si se’l treu

La joia ha sigut dissenyada pel seu futur marit, el raper Machine Gun Kelly

2 min
La parella en una foto recent

Des que van fer pública la seva relació i posterior compromís, l’actriu Megan Fox i el cantant Machine Gun Kelly han compartit en diverses ocasions el seu gust per tot el que és gòtic, un element molt present en la seva relació. Fox i Gun Kelly es van prometre l'11 de gener i ara el cantant ha revelat que l’anell que li va regalar a la seva promesa està dissenyat perquè si ella se’l treu li faci mal, una ocurrència que deixa constància de la idea tòxica que Gun Kelly té de l’amor.

L'anell de prometatge de Megan Fox.

L’anell que llueix Megan Fox és obra del dissenyador de joies Stephen Webster, que el va dissenyar seguint les directrius del cantant. “És una maragda pura de Colòmbia, sense tractament. Va ser en forma de gota, directament des de la mina”, ha detallat el cantant a la revista Vogue. Machine Gun ha especificat en el seu Instagram: “Sé que la tradició és un anell, però jo el vaig dissenyar perquè en fossin dos: la maragda –la pedra de naixement de la Megan– i el diamant –la meva pedra de naixement–, entrellaçats en dues bandes magnètiques d’espines que s’uneixen com dues meitats de dues ànimes i formen el cor que és el nostre amor”. Tot i aquest discurs romàntic, el cantant ha reconegut, gairebé amb orgull, que les dues bandes amb espines fan que “si ella tracta de treure’s l’anell, fa mal”, ja que, segons ell, “l’amor és patiment”.

Des que van començar a sortir, fa un any i mig, Megan Fox i Machine Gun Kelly s’han convertit en una de les parelles més seguides pels mitjans nord-americans. Les seves constants i extravagants manifestacions d’amor a les xarxes socials els han convertit en objectius dels paparazzis. La parella es va conèixer durant el rodatge de Medianoche en Switchgrass i poc després ella va aparèixer en un dels seus videoclips. Poques setmanes després, Brian Austin Green, llavors marit de Megan Fox, va anunciar que es divorciaven després de 16 anys de relació i 10 anys –plens d’alts i baixos– de matrimoni.

 

stats