Gent 09/05/2022

L'entrada triomfal de la catalana Chanel Terrero a Eurovisió (i cinc altres extravagàncies estilístiques)

Per a la festa inaugural del certamen musical, la intèrpret de 'SloMo' va optar per una cua gegant de volants que va enlluernar sobre la catifa vermella

2 min
Chanel Terrero a la festa inaugural d'Eurovisió

BarcelonaLa festa d'inauguració del Festival d'Eurovisió 2022 va tenir lloc aquesta nit passada al Palazzo Venaria de Torí, la ciutat italiana que acollirà el certamen al llarg d'aquesta setmana i dissabte, quan se celebrarà la final. L'Opening Ceremony Party ha servit perquè la gent comenci a veure i conèixer els representants dels altres països. La representant d'Espanya a Eurovisió, Chanel Terrero, ha estat una de les que més ha enlluernat la catifa turquesa de la primera festa eurovisiva de la setmana. Al llarg dels 2.000 metres de catifa molts mitjans s'han interessat per aquesta cantant i ballarina cubanocatalana que moltes apostes situen en el cinquè lloc final.

L'estilisme amb què Chanel ha fet acte de presència en aquesta festa de presentació comptava amb una atrevida cotilla vermella amb pics negres i una minifaldilla. Tot i això, la peça més explosiva del conjunt era l'extensa i voluminosa cua que es desprenia de les mànigues. Amb una enorme quantitat de volants, aquest disseny recordava el típic vestit flamenc que les bailaoras han utilitzat tradicionalment per als seus espectacles. Darrere de l'estilisme hi ha Raúl Amor, responsable de vestuari de la Delegació Espanyola a Torí. El seu equip de ballarins i ballarines va augmentar la seva posada en escena vestint a tots de blanc completament, cosa que multiplicava la seva força cromàtica. Les eleccions estilístiques de Chanel Terrero sempre han sumat a la seva posada en escena, i per actuar al festival ha escollit un conjunt d'inspiració taurina signat pel jove creador andalús Palomo Spain.

No obstant, la potent posada en escena de la jove, nascuda a Cuba però criada a Olesa de Montserrat, no ha estat l'única que ha impressionat sobre la catifa turquesa eurovisiva. Aquests han estat els looks més impressionants de la jornada.

Chanel amb tot el seu cos de ball a Eurovisió
Chanel Terrero a la festa inaugural d'Eurovisió
Ronela de Albania a l'Opening Ceremony d'Eurovisió
Els representants italians, Mahmood –esquerra– i Blanco –dreta–, a l'Opening Party d'Eurovisió 2022.
Subwoolfer, els representants noruecs, a l'Opening Ceremony Party d'Eurovisión
Sheldon Riley, representant d'Austràlia a l'Opening Ceremony d'Eurovisió 2022
S10, la representant dels Països Baixos a l'Opening Ceremony d'Eurovisió 2022
stats