Ultradreta
Gent 16/08/2022

L'expilot Emerson Fittipaldi, candidat de l'extrema dreta al Senat italià

L'exesportista es presenta per a la circumscripció sud-americana del partit

ARA
1 min
L'expilot en una imatge d'arxiu

Emerson Fittipaldi, l'expilot brasiler dues vegades guanyador mundial de Fórmula 1, serà un dels candidats del partit d'extrema dreta Germans d'Itàlia a les pròximes eleccions al Senat del país. Fittipaldi, brasiler però d'ascendència italiana, es presenta per a la circumscripció sud-americana del partit i assegura que ja té pensades diverses propostes polítiques si finalment surt escollit.

"Estic molt content de ser candidat al Senat italià en les eleccions del 25 de setembre. Ja he posat en paper diverses propostes i totes tenen l'objectiu de promoure accions relacionades amb els brasilers que tenen forts lligams amb les terres, la cultura i l'esport italià. Espero tenir el suport dels votants del Brasil i de l'Amèrica Llatina, però també dels que viuen a Itàlia, i dels italians que sempre han estat els meus seguidors", ha assegurat l'expilot al diari Il Giornale.

La formació Germans d'Itàlia està liderada per la ultradretana Giorgia Meloni, que aquesta setmana negava que es pogués produir una "deriva antidemocràtica" al país si el seu partit guanya les eleccions vinents.

stats