Gent 31/07/2019

S'acaben les especulacions sobre Lady Gaga i Bradley Cooper: enxampen a ella amb un altre noi

La revista 'People' publica unes imatges de l'artista petonejant-se amb Dan Horton

Ara
2 min
Christian Carino, el nou nòvio de Lady Gaga

BarcelonaLa hipotètica relació sentimental entre Lady Gaga, de 33 anys, i Bradley Cooper, de 44, ha ocupat més titulars sense existir que moltes altres d'alguns famosos que sí que són reals i públiques. Tot i això, sembla que aquest fil argumental de la premsa rosa que Gaga i Cooper vivien d'amagat la seva suposada relació s'ha acabat en sec gràcies a la feina d'uns paparazzis que han caçat l'estrella fent-se petons amb un noi en un 'brunch' dominical. D'aquesta manera, queda anul·lada la possibilitat que se segueixi especulant sobre si els companys de repartiment a 'A star is born' van anar més enllà del romanticisme de les escenes o sobre si la química que es veia quan cantaven 'Shallow' era molt creïble perquè era real i no perquè fossin bons intèrprets. També desmuntaria aquesta informació les acusacions que la seva relació hauria provocat la ruptura de Cooper amb Irina Shayk.

La revista 'People' publica unes imatges de Gaga fent-se petons amb Dan Horton, un enginyer de so de 37 anys del qual no s'havia publicat mai res però a qui s'ha acabat la tranquil·litat després d'aquesta exclusiva global. Segons la publicació, Horton porta treballant amb ella des del novembre del 2018 i des de fa més de nou anys és propietari d'Audio Engineering Consulting Group, una empresa especialitzada en enginyeria de masterització d'àudio. Va estudiar a la Universitat Estatal de San Francisco i al llarg de la seva carrera s'ha encarregat dels concerts d'altres grans estrelles de la música com Justin Timberlake, Luis Miguel, Camila Cabello, Bruno Mars i Lenny Kravitz.

Bradley Cooper amb la seva dona, Irina Shayk, arribant a la gala

Les imatges corresponen a un dinar que Gaga i Horton van compartir al restaurant Granville, a Studio City, un barri del nord-oest de Los Angeles. Diverses persones que es trobaven en aquells moments a l'establiment han assegurat que es van comportar de manera afectuosa i es van petonejar diverses vegades. A falta d'una confirmació per part dels protagonistes de la història, Horton seria la primera relació coneguda que manté Lady Gaga des que al febrer trenqués el seu compromís amb Christian Carino, amb qui estava des del 2017.

stats