Laura Pausini revela el motiu que la va obligar a desaparèixer de l'escenari durant el Festival d'Eurovisió

L'artista, de 48 anys, diu que haver presentat el xou al seu país és una "de les experiències més boniques" de la seva vida

2 min
Laura Pausini durant el Festival d'Eurovisió, celebrat a Torí

Mentre s'anunciaven els vots del poble durant la nit d'Eurovisió en què Ucraïna sortia com a vencedora del micròfon de vidre i Chanel quedava tercera després d'una actuació que popularment ha estat anomenada com a chanelazo, Laura Pausini desapareixia de l'escenari i deixava els seus dos companys presentadors sols anunciant el repartiment dels vots. Al cap d'una estona, mentre Alessandro Cattelan i Mika seguien anunciant les puntuacions que els votants de cada país havien donat a cada actuació, la cantant de Se fue apareixia de nou entre tots dos i deia: "Ja soc aquí. Estava massa excitada".

Després d'aquest fet, que va deixar estranyada la milionària audiència d'Eurovisió, la festa va seguir com si res mentre es proclamaven vencedors gràcies al vot del públic la Kalush Orchestra d'Ucraïna. Davant l'estranyesa i la preocupació dels seus fans, Pausini ha hagut de donar explicacions pels 20 minuts que va estar desapareguda del radar dels eurofans. "Quina nit, nois! Quant d'amor m'heu mostrat tots vosaltres des de tot arreu del món! Gràcies", deia l'artista italiana per començar. "Volia calmar-vos i dir-vos que estic bé. Durant la final vaig tenir una baixada de tensió i per això vaig haver de parar uns vint minuts per consell dels metges, que em van ajudar", explicava Pausini, que confessava així la qüestió que havia aixecat tanta expectació. "Els últims sis mesos han sigut molt atrafegats i he cedit davant l'estrès, però estic contenta d'haver tancat la nit amb els meus estimats companys de viatge, Alessandro Cattelan i Mika, i haver pogut anunciar amb ells els guanyadors d'Eurovisió, la meravellosa Ucraïna", continuava explicant l'artista.

Tot i haver-se perdut la primera part de la votació, Laura Pausini sí que hi va ser durant l'anunci dels vots de Chanel, cosa que la va animar i la va fer aplaudir obertament la seva espectacular actuació: “Enhorabona, Espanya. Molt bé, Espanya", deia l'artista, que ha rebut el suport del públic espanyol a la seva pròpia carrera al llarg dels anys.

A través de les seves xarxes, Pausini ha celebrat haver pogut participar en aquesta "meravellosa aventura" i ha aplaudit "els cantants, els músics, i els ballarins". "Recordaré aquesta experiència com una de les més boniques de la meva vida", afirma l'artista, de 48 anys. La cantant també ha tingut unes sentides paraules d'agraïment a les infermeres que la van atendre al Palau Alpitur de Torí durant el seu petit incident de salut. A Instagram ha publicat una imatge d'ella mateixa amb les metges que van estar amb ella quan li va agafar la baixada de tensió. "Gràcies a les doctores Alessandra i Noemi i a la mítica infermera Daniela de l'ASL Ciutat de Torí i del Centre Mèdic Rai", ha dit l'artista.

Laura Pausini acompanyada de les metges i de la infermera que la van atendre durant la baixada de tensió que va patir mentre presentava el Festival d'Eurovisió.
stats