Gent 16/05/2022

El retorn triomfal de Chanel després d'Eurovisió

La catalana va arribar a l'aeroport madrileny procedent de Torí enmig d'una multitud de fans que la van rebre amb crits de "guanyadora"

2 min

BarcelonaLa cantant Chanel, tercera classificada d'Eurovisió 2022, ha aterrat a Espanya enmig d'una gran expectació mediàtica que es va materialitzar des del mateix aeroport de Madrid, on una multitud de fans l'estaven esperant acompanyats d'una gran concentració de periodistes. Només sortir per la porta d'arribades de Barajas, Chanel va dir que arribava “contenta” i “cansada” de la cita europea celebrada a Torí (Itàlia). L'artista, d'origen cubà i criada a Olesa de Montserrat, va dir que el millor que s'emporta del certamen és “l'experiència” i el “treball dur de tants mesos”. “No ens ho esperàvem ni de bon tros. Ho vivíem al moment, estàvem al·lucinant, de debò, ha estat un treball tan dur de tants mesos que, al final, quan vam baixar de l'escenari, vam dir: «És igual el que passi, per a nosaltres ja hem guanyat»”, va dir.

Entre crits de "guanyadora" i una forta presència d'agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, la cantant va aparèixer a les 18.00 hores saltant, amb els braços alçat, molt efusiva i visiblement contenta, i va agrair la rebuda als mitjans de comunicació i als fans. El moment actual està sent “molt fort” per a la cantant, que considera “un somni” i que “estem vivint junts” el seu triomf a Eurovisió. Quan li han preguntat per aquelles persones que, després de la seva designació com a representant espanyola en el concurs musical, no van confiar en ella, Chanel ha assegurat que no té “res a dir-los” perquè no s'està enfocant “en les coses dolentes”, sinó que dirigeix les seves energies cap a “les vibracions boniques”. La cantant, que lluïa unes ulleres de sol negres amb les lletres CH en una de les patilles, ha assegurat que, malgrat estar exhausta, venia amb “ganes” de gaudir del concert que va anar-se'n directament a fer a la Plaza Mayor de Madrid, que celebrava les festes de Sant Isidre, patró de la ciutat.

Chanel, que va dir que les seves prioritats eren “dormir” i “menjar una paella”, va aconseguir desbordar la cèntrica plaça madrilenya, on una multitud va cantar a crits la seva cançó eurovisiva SloMo. El concert, que era gratuït, va omplir la plaça des d'hores abans que comencés el xou, on, a banda de Chanel, van actuar moltes bandes més. La cantant, que va lluir un little black dress signat per Andrés Acosta, va actuar acompanyada dels seus companys ballarins d'Eurovisió, amb els quals no parava de llançar petons a la multitud i de dir-los "us estimo".

'Chanelazo' a Madrid
Chanel al seu primer concert a Espanya, celebrat a Madrid amb motiu de les festes de San Isidro, hores després d'aterrar a Espanya procedent de Torí.
stats