Gent 12/07/2021

LeBron James i Bad Bunny, junts de vacances a Puerto Rico

Es preveu que el jugador de bàsquet i el cantant acudeixin avui al partit dels Cangrejeros de Santurce contra els Capitanes d'Arecibo

1 min
Bad Bunny en una imatge compartida per ell al seu Instagram

BarcelonaLebron James, considerat per molta gent la màxima estrella del bàsquet a nivell mundial, segueix gaudint de la seva estada a Puerto Rico al costat de l'artista urbà porto-riqueny Bad Bunny. "Sempre és bo veure el meu germà Bad Bunny!", ha escrit James a Instagram, on ha compartit quatre fotos amb l'artista en un hotel de l'illa. A la jornada de James amb Bad Bunny segueix la que va tenir lloc aquest cap de setmana amb el també artista urbà porto-riqueny Ozuna en el seu iot, segons l'última foto que ha publicat l'intèrpret al seu compte d'Instagram.

Diversos mitjans locals diuen que James acudirà avui al partit entre els Cangrejeros de Santurce i els Capitanes d'Arecibo al Coliseu de Puerto Rico, a San Juan, seu dels Cangrejeros, com a part de la temporada 2021 del Bàsquet Superior Nacional, principal Lliga de Puerto Rico. Bad Bunny, al costat de Noah Assad, el seu agent artístic, i Jonathan Miranda són els apoderats dels Cangrejeros, mentre que el també artista urbà porto-riqueny Anuel AA va comprar la franquícia dels Capitanes de Arecibo.

Bad Bunny és un conegut seguidor dels esports, específicament el bàsquet i la lluita lliure. Per la seva banda, Anuel AA, juntament amb el seu agent, Frabian Eli, van comprar la franquícia dels Capitanes de Arecibo de mans de l'empresari Luis Monrouzeau, sota l'administració del qual el club va conquistar cinc campionats. A més de Bad Bunny i Anuel AA, una altra figura que es destaca entre els executius de la lliga és el porto-riqueny Yadier Molina, dels Cardenales de San Luis, com a propietari dels Vaqueros des de la temporada 2020, que van guanyar el campionat de la temporada regular.

Anuel AA amb el seu fill
stats