Gent 03/12/2019

Letícia es posa una faldilla ecosostenible per rebre els mandataris assistents a la Cimera del Clima de Madrid

Va optar per una peça de la línia Conscious de H&M per a la recepció al Palau Reial

Ara
1 min
Letícia i Felip a la recepció al Palau Reial de Madrid per als mandataris que han assistit a la Cimera del Clima. Ella vestia una faldilla de la línia Conscious de H&M

BarcelonaLa reina consort dels espanyols, Letícia, va aparèixer ahir a la recepció per als caps d'Estat, de govern i de delegacions assistents a la conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic (COP25) amb un estilisme que no ha estat exempt de comentari. Celebrat al Palau Reial de Madrid, l'esdeveniment era de màxima etiqueta i s'entén que per aquest motiu va optar per una faldilla llarga i per unes tonalitats com el blanc i el negre, que sempre confereixen elegància a una posada en escena.

Tot i això, del seu estilisme en destaca la faldilla. La peça, un disseny midi amb cintura alta marcada efecte cotilla de jacquard negre, pertany a la línia Conscious per a la primavera 2016 de la firma sueca H&M, que és la línia més ecosostenible de la cadena de moda a preus barats. Aquesta línia, tal com confirma la marca, porta deu anys existint i es caracteritza per fer servir cotó orgànic i polièster reciclat. La brusa amb què la monarca ha combinat la faldilla és d'Hugo Boss i els talons negres que portava son de Manolo Blahnik.

La Cimera del Clima reuneix a Madrid, fins al 13 de desembre, més de 200 mandataris de tot el món. Allà intentaran buscar una solució als desafiaments mediambientals als quals s'enfronta el planeta per culpa de l'acció de l'home.

stats