Gent 13/01/2020

Liam Hemsworth confirma la seva nova relació amb la model Gabriella Brooks

L'ex de Miley Cyrus i la seva nova xicota han estat fotografiats junts a la platja

Ara
2 min
Liam Hemsworth

BarcelonaDesprés que es conegués que la seva ruptura d'impacte global amb la cantant Miley Cyrus l'havia deixat enfonsat i recuperant-se a casa del seu germà Chris a Austràlia, sembla que Liam Hemsworth comença a remuntar. Els rumors que van començar a mitjans del passat mes de desembre, quan va ser fotografiat per primera vegada al costat de Gabriella Brooks, per fi s'han confirmat. Els paparazzi els han enxampat plegats a la platja australiana, a Byron Bay, una fórmula per deixar que se sabés que sí que estaven sortint sense anar a explicar-ho a cap mitjà.

Les fotos, que no deixen cap mena de dubte, el mostren molt carinyós amb la model, de 21 anys, que ja està integrada a la seva família. Fa unes setmanes es va publicar que va conèixer els pares de l'actor, Craig i Leonie, cosa que ara ja està més que confirmada. A més, segons diversos mitjans, també hauria conegut ja el seu cunyat Chris i la seva dona, Elsa Pataky. Amb ells hauria celebrat el Cap d'Any en una festa d'inspiració disco.

Mentre ell, de 30 anys, comença a refer la seva vida sentimental, Miley Cyrus també està passant bons moments. Aquest cap de setmana ha celebrat l'aniversari del seu nòvio, el cantant Cody Simpson. A les xarxes li ha dedicat unes paraules amoroses: "Feliç aniversari a la meva persona preferida per fer el tonto de tot el món. T'estimo". "T'estimo i estimo la nostra vida pirata!", va afegir Cyrus.

Miley Cyrus i Cody Simpson

Aquesta nova estabilitat de tots dos es dona després que hagin signat un acord de divorci. Segons TMZ, no va haver-hi grans complicacions perquè la parella va estar sortint plegada deu anys però casats només van estar-hi vuit mesos. "No tenen fills i ella es quedarà amb els animals que tenen en comú", explicava una font al citat mitjà. "No ha estat un divorci complicat a causa del seu acord prenupcial i ho han arreglat tot els seus advocats. Els seus guanys es van mantenir separats mentre estaven casats i això va ser útil. Els dos estan a punt per seguir endavant i aclarir qualsevol assumpte que quedi per resoldre. Estan feliços de tancar aquest capítol de les seves vides", va explicar una font propera a ell a I! News.

stats