Músics
Gent 29/06/2023

Madonna surt de l'hospital després d'ingressar-hi per una "infecció greu"

L'artista ha ajornat The Celebration Tour, que havia de començar el 15 de juliol

E. F. C.
1 min
Madonna en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEl cap de setmana passat Madonna va ser trobada en estat inconscient pels seus companys d'equip. La cantant, de 64 anys, va ser traslladada ràpidament a un hospital de Nova York, on se li va diagnosticar una "infecció bacteriana greu" que ha obligat a ingressar-la a la unitat de cures intensives, segons ha confirmat el seu representant, Guy Oseary, en un comunicat publicat al seu perfil d'Instagram dimecres.

"En aquest moment necessitem interrompre tots els compromisos, i això vol dir també el tour. Compartirem més detalls tan aviat com els sapiguem, incloent-hi una nova data d'inici de la gira i de la resta d'espectacles planificats".

L'artista ja ha rebut l'alta i fa convalescència a casa, tal com ha avançat la BBC. Tot i que Oseary assegura que Madonna "s'està recuperant", s'ha decidit ajornar fins a nou avís la gira mundial The Celebration Tour, que havia de començar d'aquí dues setmanes a Vancouver. El contratemps mèdic també afectarà els concerts que s'havien de celebrar a Barcelona el dia 1 i 2 de novembre al Palau Sant Jordi, l'única visita a l'Estat que tenia planificada.

A hores d'ara es desconeixen les causes que han provocat la infecció i també el tipus de bacteri que ha afectat l'estat de salut de la cantant. Aquest tipus de malalties generalment es tracten amb antibiòtics, però poden complicar-se amb afectacions potencialment mortals –anomenades sèpsies– per una mala reacció immunitària. De fet, el mitjà Page Six ha afirmat que Madonna va estar intubada com a mínim durant una nit, però aquest extrem no ha estat confirmat per cap font oficial.

stats