María Forqué agraeix la capella ardent de la seva mare

La filla de l'actriu, que és artista, diu que va ser el seu "millor regal"

1 min
Verónica Forqué

BarcelonaLa filla de Verónica Forqué, María Forqué, ha agraït aquest diumenge a Instagram les mostres d'afecte a la seva mare durant la capella ardent que va tenir al Teatro Español de Madrid. "Gràcies a tots el que vau venir a acomiadar-vos de la meva mare i a deixar-li flors", ha dit l'artista. "El millor regal per a la meva mare, Teatro Español", afegeix la filla de l'actriu, que no s'havia pronunciat des que dilluns Verónica Forqué va ser trobada al seu domicili sense vida. María Forqué ha publicat aquest missatge a l'apartat d'històries de la xarxa social, on també ha compartit nombroses imatges de la seva mare de jove i dels seus treballs més famosos, com Kika, de Pedro Almodóvar.

“La mort no existeix. Ara la meva mare està amb mi i amb tots els que l'estimen”, ha escrit la seva filla. Un missatge que acompanya amb instantànies de la capella ardent i reposant sobre el taüt, acompanyada per un ram de roses vermelles i missatges com “T'estimo, mama”. Ha compartit també una publicació amb un vídeo que li va gravar la seva mare. “La meva mare em va gravar aquest vídeo”, explica l'artista, que hi apareix amb una màscara i amb orelles de conilleta Playboy.

Maria Forqué és artista i es dedica a la performance. El seu compte d'Instagram ha estat suspès en alguna ocasió per la censura habitual de la xarxa. María Escoté, Paco León, Eduardo Navarrete, Miki Nadal i altres personatges públics han respost a la publicació amb missatges d'afecte.

stats