Melania Trump subhasta un barret i dues peces d'art per un preu de sortida de 250.000 dòlars

Una de les obres d'art és NFT i es podrà pagar només amb la criptomoneda SOL

2 min
‘Sayoonara’, Melania

BarcelonaL'ex primera dama dels EUA Melania Trump ha anunciat la subhasta de tres articles, entre els quals destaca un barret blanc que va lluir durant la visita a la Casa Blanca del president de França, Emmanuel Macron, i la seva dona, Brigitte Macron, el 2018. En un comunicat de la seva oficina sobre la subhasta, en què la licitació mínima s'ha fixat en 250.000 dòlars, Melania Trump concreta que a més del barret s'inclourà una "exclusiva" peça d'art NFT en la qual el complement de moda es pot veure en moviment, a més d'una aquarel·la del mateix artista de l'obra d'art: Marc-Antoine Coulon. Es tracta de la segona obra NFT que Trump treu a la venda en menys d'un mes, ja que a finals de desembre va oferir al millor postor una altra peça: un dibuix dels seus ulls, creat també per Coulon, com detallen mitjans locals.

Segons l'oficina de Melania Trump, part dels fons obtinguts amb la venda aniran a parar a una iniciativa del programa contra l'assetjament escolar Be Best, que va desenvolupar sent la primera dama dels EUA, encara que no especifica quin percentatge. El barret blanc, que està signat per la mateixa Melania Trump i que es considera la peça central de la subhasta, va ser creat pel seu estilista personal, Hervé Pierre, per lluir-lo al costat del vestit en blanc pur de Michael Kors valorat en més de 2.000 dòlars que va portar per a l'ocasió.

Melania Trump amb el barret blanc elegit per a la subhasta

La presència de Melania durant la visita d'Emmanuel i Brigitte Macron, l'abril del 2018, va ser seguida de prop pels mitjans, ja que era una de les primeres aparicions públiques al costat del seu marit després de conèixer-se l'escàndol de les suposades relacions extramatrimonials de l'expresident nord-americà amb l'actriu porno Stormy Daniels. El pagament de la subhasta es podrà fer exclusivament amb una criptomoneda anomenada SOL.

stats