Michelle Dockery, Lady Mary de 'Downton Abbey', retroba l'amor després de la mort del seu promès

L'actriu, que va perdre la seva parella l'any 2015, ha anunciat el seu casament amb el germà de Phoebe Waller-Bridge

2 min
Michelle Dockery en una imatge del 2019

BarcelonaMichelle Dockery, coneguda pel gran públic per haver interpretat Lady Mary de Downton Abbey, ha anunciat a través d'una publicació oficial al diari The Times que es casarà aviat amb el germà de la seva companya de professió Phoebe Waller-Bridge, creadora i protagonista de Fleabag. "S'anuncia el compromís entre Jasper Waller-Bridge –fill de Michael Waller-Bridge de King's Lynn, Norfolk, i Teresa Waller-Bridge de Battersea, Londres– i Michelle Dockery, filla petita de Michael i Lorraine Dockery de Gidea Park, Essex", diu la nota publicada al diari britànic. Jasper Waller-Bridge, de 34 anys, és productor de cine i televisió.

Michelle Dockery, de 40 anys, va conèixer al seu futur marit a través d'amics comuns. La seva primera aparició oficial com a parella va ser al Festival de Roma de l'any 2019.

L'actriu de Downton Abbey ja havia estat promesa anteriorment, però la seva parella, el publicista John Dineen, va morir l'any 2015 a causa d'un tipus de càncer estrany. En una entrevista concedida dos anys després de la mort, Dockery va explicar a The Guardian que es considerava "vídua". "Em refereixo a mi mateixa com a vídua. Estàvem compromesos i casats de cor, motiu pel qual em considero vídua. És la primera vegada que dic això i sento un cert alleugeriment al fer-ho", va explicar. En aquella ocasió, l'actriu també va comentar com eren de difícils per a ella els paral·lelismes entre la seva història personal i la del personatge que interpretava a Downton Abbey, que també enviuda poc temps després de casar-se. "Va ser desconcertant, i encara ho és, el fet que la història del meu personatge fos tan similar a la meva".

Després del final de la sèrie, Dockery ha tornat a interpretar Lady Mary en les dues pel·lícules que donen continuïtat al drama d'època. L'última de les cintes, Downton Abbey: A new era, s'estrenarà al març.

stats